Σανγκάη: Γιατί η VW έχει... κλειδώσει τους εργάτες της;

Σανγκάη: Γιατί η VW έχει... κλειδώσει τους εργάτες της;

Η κατάσταση με την απίστευτης σκληρότητας καραντίνα που εφαρμόζεται αυτές τις ημέρες στην Σανγκάη έχει ξεπεράσει τα όρια της λογικής. Και σε αυτήν εμπλέκονται αναγκαστικά και οι εταιρίες παραγωγής αυτοκινήτων.

Σανγκάη: Γιατί η VW έχει... κλειδώσει τους εργάτες της;
Η αυστηρή καραντίνα που εφαρμόζεται εδώ και μερικές ημέρες στην Σανγκάη έχει προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, καθώς οι εικόνες και οι πληροφορίες που φθάνουν από την πόλη των 25 εκατομμυρίων και το μεγαλύτερο λιμάνι της Κίνας είναι πραγματικά πρωτοφανείς.
Σε αυτή την εξωφρενική κατάσταση η οποία δύσκολα μπορεί να εξηγηθεί, έχουν εμπλακεί και εταιρίες αυτοκινήτων. Όσες δραστηριοποιούνται στην συγκεκριμένη περιοχή όπως η Tesla έχουν διακόψει την λειτουργία τους, ενώ κάποιες άλλες βρίσκονται σε μία εξαιρετικά περίεργη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, η VW έχει υποχρεωθεί να κλειδώσει τους εργάτες της μέσα στο εργοστάσιό της και να τηρήσει αυστηρή καραντίνα, χωρίς να τους αφήνει να βγουν έξω, κάτι που απαγορεύεται αυστηρά.

Οι εργάτες αυτοί ξεκίνησαν αρχικά την όλη ιστορία της καραντίνας με το να κοιμούνται μέσα στο εργοστάσιο, όμως όσο περνάει ο καιρός, αποφάσισαν με την συνδρομή της εταιρίας να οργανώσουν την καθημερινότητά τους. Μία οργάνωση που ούτε λίγο ούτε πολύ θυμίζει έγκλειστους σε φυλακή.


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης