Χόλιγουντ: Γυμνές φωτογραφίες και της AnnaLynne McCord στο Διαδίκτυο

Χόλιγουντ: Γυμνές φωτογραφίες και της AnnaLynne McCord στο Διαδίκτυο

Εμφανίζεται και σε πολύ προσωπικές στιγμές με τον σύντροφό της

Χόλιγουντ: Γυμνές φωτογραφίες και της AnnaLynne McCord στο Διαδίκτυο
Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι πολλές από τις διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ, οι οποίες έπεσαν θύματα του χάκερ των διασημοτήτων, σκέφτονται να στραφούν νομικά κατά της Google, γυμνές φωτογραφίες με άλλη μια Αμερικανίδα ηθοποιό κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο.

Φαίνεται πως ο χάκερ που έχει αναστατώσει τους celebrities κατάφερε να κλέψει φωτογραφίες και από τον προσωπικό λογαριασμό της AnnaLynne McCord.



Και στην περίπτωση της AnnaLynne, οι φωτογραφίες είναι ιδιαίτερα «καυτές» και αποκαλυπτικές, ενώ σε κάποιες από αυτές εμφανίζεται σε πολύ προσωπικές στιγμές με τον σύντροφό της.

Η εντυπωσιακή ξανθιά από την Ατλάντα έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της, το 2007, σε 12 επεισόδια της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς «Nip/Tuck». Ένα χρόνο μετά εμφανίστηκε στην επίσης δημοφιλή σειρά «90210» όπου έπαιξε για 5 χρόνια (από το 2008 μέχρι το 2013) τη Naomi Clark και προτάθηκε για το βραβείο Teen Choice Award.



Σημειώνεται ότι οι celebrities που «χτυπήθηκαν» από τον χάκερ σκέφτονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να διεκδικήσουν αποζημίωση από τη Google, ύψους 100 εκατ. δολαρίων, καθώς αντί να τις προστατεύσουν και να επιδιορθώσουν το ζήτημα, τις άφησε ακάλυπτες, διαρρέοντάς τες περισσότερο.







 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης