INTERSPORT Cage Football

INTERSPORT Cage Football

Ο αθλητισμός δεν είναι προνόμιο για λίγους και σίγουρα δεν είναι κάτι που αφορά μόνο τους επαγγελματίες του είδους.

intersport_cage_arthro
Όλοι μέσα μας κρύβουμε έναν μικρό αθλητή και η INTERSPORT, γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τα οφέλη της άθλησης, έχει δημιουργήσει μια σειρά δράσεων προκειμένου να μας βοηθήσουν να «εντάξουμε» τον αθλητισμό στην καθημερινότητα μας.

Μέσα σ' αυτό το πλαίσιο η Νο1 εταιρεία λιανικής αθλητικών ειδών, διοργάνωσε φέτος το 1ο INTERSPORT Cage Football, μαζί με την
adidas
και το WHAT’S UP της COSMOTE, προσφέροντας την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία σε Αθήνα, Βόλο, Πάτρα και Πειραιά η οποία θα κορυφωθεί την Κυριακή 24 Ιουνίου με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού στο Ζάππειο!


INTERSPORT Cage Football - Peiraias
Κλείσιμο

Τι είναι όμως το INTERSPORT Cage Football; Ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, σε ένα γήπεδο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, όπου οι δύο διαγωνιζόμενες ομάδες έχουν από δύο παίκτες (χωρίς τερματοφύλακα), αλλά και το δικαίωμα μιας αλλαγής.

Στόχος να αναδειχθεί το ταλέντο των συμμετεχόντων (από 13 έως 21 ετών χωρισμένες στις αντίστοιχες κατηγορίες U15, U17, U21) στους αγώνες (μίνιμουμ διάρκεια κάθε παιχνιδιού είναι τα τρία λεπτά) που διεξάγονται μέσα στα... ποδοσφαιρικά κελιά, όπου καλούνται να πετύχουν όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ με τα κατάλληλα
ποδοσφαιρικά παπούτσια ή απλά να καταφέρουν μία «ποδιά» (ή «τούνελ») κερδίζοντας αυτόματα στη δεύτερη περίπτωση τον αγώνα (ανεξαρτήτως του σκορ που υπάρχει εκείνη τη στιγμή ή του χρόνου που απομένει).

Ο περιορισμένος χώρος κι ο ελάχιστος χρόνος που έχει η κάθε ομάδα για να σκοράρει δίνουν ένα διαφορετικό χρώμα στην όλη διαδικασία και σε συνδυασμό με τις γρήγορες εναλλαγές της
μπάλας, τις μάχες σώμα με σώμα και την επίδειξη τεχνικής από τους συμμετέχοντες προσφέρουν ένα πραγματικό μοναδικό θέαμα.
intersport_cage_mesa
Το φετινό παρθενικό ταξίδι του INTERSPORT Cage Football ξεκίνησε στις 10 Φεβρουαρίου στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Smart Park στα Σπάτα εκεί όπου αρκετοί νέοι συμμετείχαν σ' αυτό το πρωτοποριακό τουρνουά, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους, διασκεδάζοντας και κερδίζοντας δώρα.

Το δεύτερο τουρνουά του INTERSPORT Cage Football ταξίδεψε στην παραλία του Βόλου όπου 250 ομάδες και περισσότεροι από 600 συμμετέχοντες έδωσαν τις δικές τους μάχες σε μια υπέροχη ποδοσφαιρική γιορτή

Η σκυτάλη στη συνέχεια πέρασε στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Γεωργίου Α’, όπου 750 παιδιά έζησαν την συναρπαστική εμπειρία του τρίτου INTERSPORT Cage Football, δίνοντας φοβερές μάχες μέσα στα ποδοσφαιρικά κλουβιά με νικητές και ηττημένους να κερδίζουν το χειροκρότημα του κόσμου.

Τα δύο τελευταία events της προκριματικής φάσης διεξήχθησαν στην Αττική και πιο συγκεκριμένα σε Νέα Σμύρνη και Πειραιά, όπου και πάλι οι εικόνες ήταν μοναδικές.
intersport_cage_mesa2
Στη Νέα Σμύρνη ο κόσμος αγκάλιασε το INTERSPORT Cage Football και απόλαυσε το πάθος των εκατοντάδων παιδιών που συμμετείχαν, ενώ μετά από 4 μήνες η αυλαία των προκριματικών έπεσε στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι και πλέον έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τους μεγάλους τελικούς που θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Ιουνίου στο Ζάππειο.

Εκεί όπου θα πέσει η αυλαία της φετινής σεζόν και θα αναδειχθούν οι νικητές στο 1ο INTERSPORT Cage Football. Εκεί όπου όλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά μια διαφορετική ποδοσφαιρική γιορτή που προσφέρει η INTERSPORT, αλλά ταυτόχρονα μπορούν να διασκεδάσουν και να κερδίσουν πλούσια δώρα adidas και δώρα επικοινωνίας από το What’s Up της COSMOTE.
intersport_cage_mesa3
Τα μεγάλα έπαθλα των νικητών του INTERSPORT Cage Football
Το INTERSPORT Cage Football εκτός από ένα πρωτοποριακό ποδοσφαιρικό το οποίο προσφέρει μια  μοναδική αγωνιστική εμπειρία, παρέχει στους νικητές και μοναδικά έπαθλα. Συγκεκριμένα

Πρωταθλητές Κατηγορίας U21 :
-Ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα, με την ευγενική υποστήριξη της adidas, για να παρακολουθήσουν ζωντανά έναν αγώνα UEFA Champions League μιας μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας που χορηγεί το brand (Real Madrid FC, Juventus FC, FC Bayern München, Manchester United FC)

-Δωρεάν επικοινωνία What’s Up της COSMOTE για 1 χρόνο (1000’ προς What’s Up + 200’ προς όλους + 1GΒ Internet το μήνα)


Πρωταθλητές Κατηγορίας U17 :
-Δωροεπιταγή 700 ευρώ στα καταστήματα INTERSPORT

-Δωρεάν επικοινωνία What’s Up της COSMOTE για 1 χρόνο (1000’ προς What’s Up + 200’ προς όλους + 1GΒ Internet το μήνα


Πρωταθλητές Κατηγορίας U15 :
-Δωροεπιταγή 700 ευρώ στα καταστήματα INTERSPORT

-Δωρεάν επικοινωνία What’s Up της COSMOTE για 1 χρόνο (1000’ προς What’s Up + 200’ προς όλους + 1GΒ Internet το μήνα)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε επίσης