Η γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη συνεχίζει να είναι παγιδευμένη

Η γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη συνεχίζει να είναι παγιδευμένη

Απρόσμενες και απόψε οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του Mega

Myrtali
Απρόσμενες εξελίξεις και συνταρακτικά γεγονότα θα μονοπωλήσουν και απόψε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Δείτε το βράδυ στις 21:00, ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο της σειράς του MEGA, «Η γη της ελιάς».

Η Ιουλία πηγαίνει στο ανθοπωλείο και, με τον τρόπο της, δίνει στη Μαρίνα την εντύπωση ότι εγκρίνει τη σχέση της με τον Μάνο. Η Μυρτάλη συνεχίζει να είναι παγιδευμένη, με τον απαγωγέα να της αφήνει μια «έκπληξη» στο κρεβάτι της. Η Άννα φεύγει κρυφά, μέσα στη νύχτα, από το σπίτι της, πηγαίνει στο σπίτι του Δημήτρη, βρίσκει ένα παράθυρο ανοιχτό και μπαίνει μέσα. Μετά από λίγο, φτάνει ο Δημήτρης με μια κοπέλα… Ο αστυνόμος Κουράκος ανακαλύπτει ότι το βαν του Στέλιου Βαφέα χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του Πέτρου και της Στέλλας Στεφανέα. Η Ιουλία αφήνει ένα ηχητικό μήνυμα στη Μυρτάλη και παραξενεύεται αρκετά από την απάντηση που παίρνει. Η Μαρίνα πηγαίνει ένα δείγμα DNA στην Αντιγόνη για να κάνει την εξέταση και να μάθει επιτέλους αν η Μυρτάλη είναι αδελφή της. Ο αστυνόμος Κουράκος καλεί τον Στέφανο στο τμήμα, καθώς, μετά την κατάθεση του Στέλιου Βαφέα, τον θεωρεί βασικό ύποπτο για τη δολοφονία του Πέτρου και της Στέλλας Στεφανέα.


Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι:
Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης
Κλείσιμο
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης