MasterChef: Το πρώτο μήνυμα του Ηλία Κιαζόλι μετά την οριστική αποχώρησή του

MasterChef: Το πρώτο μήνυμα του Ηλία Κιαζόλι μετά την οριστική αποχώρησή του

Κατάφερε να διαγωνιστεί 4 φορές, αφού τα πιάτα του ξεχώρισαν, αλλά όχι αρκετά για να του δώσουν ξανά τη λευκή ποδιά

kiazoli-2
Ο Ηλίας Κιαζόλι μαζί με άλλους 14 παίκτες του Masterchef διεκδίκησε στα τελευταία επεισόδια ξανά τη θέση του στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Κατάφερε μάλιστα να διαγωνιστεί 4 φορές, αφού τα πιάτα του ξεχώρισαν, αλλά όχι αρκετά για να του δώσουν ξανά τη λευκή ποδιά.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας ήταν ανάμεσα στους 3 παίκτες που επέλεξαν οι κριτές από τις ομάδες τους, μετά την πρώτη ποδιά που πήρε η Μαριάννα Πουλμεντή στην πρώτη φάση.

Ενώ μονομάχησε τόσο με τον Γιώργο Λασκαρίδη, όσο και με τον Δημήτρη Μπέλλο που ρίσκαρε οικειοθελώς τη θέση του, χωρίς ωστόσο να κάνει εύκολη υπόθεση την είσοδο του Ηλία στο παιχνίδι.

Έτσι ο Ηλίας Κιαζόλι αποχώρησε οριστικά από το Masterchef 4 αναφέροντας on camera λίγες στιγμές μετά:

«Μετά από τόσες προσπάθειες, μετά από τέσσερις φορές σερί μαγειρικής, όπως είπαν οι κριτές, τους άρεσε πάρα πολύ το αποτέλεσμά μου, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Έχασα από τον Δημήτρη. Αυτό αποφάσισαν οι κριτές και είμαι μια χαρά. Ικανοποιημένος. Καλώς ή κακώς έφτασα μέχρι εδώ. Το ταξίδι αυτό τελείωσε για μένα. Και θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που είναι εδώ για τις στιγμές που μου χαρίσανε και τις μέρες που περάσαμε μαζί».


Κλείσιμο
Ενώ στην πρώτη του ανάρτηση στο instagram μετά από την οριστική του αποχώρηση, μοιράστηκε στιγμές του και πιάτα του σε ένα βίντεο από τον διαγωνισμό και ευχαρίστησε όλους εκείνους που στήριξαν αυτό του το μαγειρικό ταξίδι.

«Η πορεία μου στο Masterchef κάπου εδώ τελείωσε και με αφορμή αυτό, θελω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την υποστήριξη του. Τους συμπαίκτες μου, τους μέντορες και την παραγωγή του masterchef που με βοήθησαν σε αυτό μου το ταξίδι. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία η οποία μου εδωσε περισσότερο κίνητρο να κυνηγησω τα όνειρα μου. Τα καλύτερα έρχονται για όλους μας. Μείνετε συντονισμένοι γιατί ετοιμάζουμε υπέροχα πράγματα. Thank you all for your support!» ανέφερε συγκεκριμένα ο Ηλίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης