Masterchef: Ρεκόρ τηλεθέασης για τη μαγειρική με... γαλλικά

Masterchef: Ρεκόρ τηλεθέασης για τη μαγειρική με... γαλλικά

Οι παίκτες αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις - To πρόγραμμα είδαν πάνω από 2.000.000 τηλεθεατές

katerina-ilias
***** Περισσότεροι από δύο εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης το ριάλιτι μαγειρικής «Master Chef», στο οποίο οι παίκτες επιδόθηκαν σε διαπληκτισμούς και αντεγκλήσεις, με βαριές εκφράσεις.  Μία εκ των παικτριών προκάλεσε μάλιστα συμπαίκτη της να βγάλει τα παντελόνια που φοράει και να φορέσει ροζ φουστίτσα...

**** Γενικά μάλλον η κατάσταση στην ψυχαγωγία δείχνει να ξεφεύγει. Και μάλλον η ψυχολογία του κοινού έχει αλλάξει καθώς δεν δείχνει να ακολουθεί με τον ίδιο ενθουσιασμό που ακολουθούσε προ καραντίνας κάποιες εκπομπές. Για παράδειγμα η επιστροφή του «Μεσημέρι» και του «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ μετά από μία καλή πρεμιέρα προσγειώνονται μέρα με την ημέρα στον πίνακα τηλεθέασης. Χθες, ο Νίκος Μουτσινάς σημείωσε μόλις 17% και ο Γιώργος Λιάγκας 8,1% στο κοινό 15 – 44.

****Και η πρωινή ζώνη δείχνει περίεργα σημάδια με μέτριες και αποδυναμωμένες επιδόσεις.

****Αυτός που συνεχίζει αήττητος και ισχυρός είναι ο «Τροχός της τύχης» που σπάει καθημερινά τα κοντέρ. Με έναν εξαιρετικό παρουσιαστή, τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Χιούμορ με μέτρο και σωστή προσέγγιση των παικτών και των τηλεθεατών.

**** Όπως όλα δείχνουν και εκτός απροόπτου γύρω στις 15 Μαΐου θα μπει η μυθοπλασία για γυρίσματα. Κάπου εκεί θα ξεκινήσει το γύρισμα και για το «My style rocks» αφού απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν ανοίξει τα εμπορικά καταστήματα για να ψωνίσουν οι συμμετέχουσες.

****Το κοινό πάντως, και πολύ λογικά, ξενερώνει και με συμπεριφορές τύπου Σπυροπούλου. Οπου, αν και έχουν γίνει ήδη αρκετά τηλεφωνήματα για να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες του γυρίσματος για το σόου «Just the two of us», εκείνη, όταν ρωτήθηκε από τον Μουτσινά για την εκπομπή, απάντησε «Πού το θυμήθηκες αυτό, εγώ το είχα ξεχάσει»... Ξεπερασμένοι αυτοί οι ακκισμοί. Όπως και αυτές οι συμπεριφορές όπου τα πρόσωπα που δημιούργησε μια άλλη εποχή η τηλεόραση προσπαθούν να μας πείσουν πως δεν την έχουν ανάγκη. Αμ δε!


Ειδήσεις σήμερα:

Η Bild προτείνει Ελλάδα για διακοπές εν μέσω κορωνοϊού

Βίντεο: Χειροκροτήματα για τον πρώτο ασθενή κορωνοϊού που βγήκε από την ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας

Καλοκαιριάζει ξανά από την Παρασκευή - Ήλιος και 20άρια στην Αθήνα, βροχές στην Κρήτη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης