Βαλ Κίλμερ: Σοκάρει η χροιά της φωνής του μετά την μάχη με τον καρκίνο του φάρυγγα

Βαλ Κίλμερ: Σοκάρει η χροιά της φωνής του μετά την μάχη με τον καρκίνο του φάρυγγα

«Νιώθω αρκετά καλύτερα από ό,τι ακούγομαι» είπε ο Βαλ Κίλμερ ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο του φάρυγγα το 2015

val-kilmer
Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του φάρυγγα με τον οποιό διαγνώστηκε το 2015 μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Βαλ Κίλμερ.

«Νιώθω αρκετά καλύτερα από ό,τι ακούγομαι. Νιώθω θαυμάσια» υποστήριξε ο δημοφιλής ηθοποιός στην εκπομπή Good Morning America με τη χροιά της φωνής του να σοκάρει.

Val Kilmer opens up about his battle with cancer l GMA


Ο ίδιος σημείωσε ότι ο καρκίνος «αντιμετωπίστηκε γρήγορα» εξηγώντας ότι η χροιά της φωνής οφείλεται στην τραχειοστομία στην οποία υποβλήθηκε «για να με βοηθήσει να ανασάνω καθώς πρήστηκαν οι αδένες στον λαιμό μου».

Ο ίδιος προσπάθησε να αντιμετωπίσει με χιούμορ την κατάσταση αυτή απαντώντας στο ερώτημα τι του λείπει περισσότερο από τη φωνή του: «Ότι κάποτε είχα φωνή. Και ότι δεν γελούσα σαν πειρατής».

Ο Κίλμερ μίλησε και για την ερωτική του ζωή δηλώνοντας «ντροπαλός» παρά το γεγονός ότι από το κρεβάτι του έχουν περάσει γυναίκες όπως η Σερ, η Σίντι Κρόφορντ και η Αντζελίνα Τζολί.

«Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να ζήσω μια ήρεμη ζωή στο Νιού Μεξικο παρά το γεγονός ότι είχα διάσημες φίλες στο παρελθόν» είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να είσαι δεσμευμένος με μια γυναίκα τόσο δυναμική και τόσο προσηλωμένη στη δουλειά της όπως η Σίντι Κρόφορντ που ήταν το νο1 μοντέλο στον πλανήτη όταν είχαμε σχέση» πρόσθεσε μιλώντας για τις σχέσεις του.

Κλείσιμο
Ο Βαλ Κίλμερ χαρακτήρισε, τέλος, συγκινητικό το τρέιλερ της ταινίας Top Gun: Maverick στην οποία κάνει ένα πέρασμα. «Με εξέπληξε η εικόνα του Τομ (σ.σ. Κρουζ) με το μπουφάν του από την πρώτη ταινία και αυτό ήταν πολύ συγκινητικό».

Ειδήσεις σήμερα

Ψάχνουν απαντήσεις για τον θάνατο του 35χρονου - Τέσσερις λόγοι που πεθαίνουν νέοι από κορωνοϊό

«Κλειδώνει» η επιστροφή στην κανονικότητα: Τα ορόσημα για μαγαζιά, συγκοινωνίες και τουρισμό

Έρευνα: Μηδενικά οφέλη από τη χλωροκίνη που πρότεινε ο Τραμπ ως φάρμακο για τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης