Narcos-Mexico: Πρεμιέρα σήμερα στο Netflix για τη δεύτερη σεζόν

Narcos-Mexico: Πρεμιέρα σήμερα στο Netflix για τη δεύτερη σεζόν

Ευχάριστα νέα για τους φαν της συναρπαστικής σειράς - Δείτε το trailer των νέων επεισοδίων

netflix
Ευχάριστα νέα για τους φαν της συναρπαστικής σειράς Narcos του Netflix, αφού σήμερα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα streaming η δεύτερη σεζόν του Narcos: Mexico (και πέμπτη του συνολικού franchise)

Τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου επεισοδίων θα είναι διαθέσιμα στο Netflix από σήμερα, παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου, πάνω στην ώρα για ατέλειωτο... bingeing το σαββατοκύριακο.

Το Narcos: Mexico αποτελεί δημιούργημα των Chris Brancato, Carlo Bernard και Doug Miro, και η πρώτη σεζόν του έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 18 Νοέμβρη του 2018. Οι πολύ θετικές κριτικές που απέσπασε και το αυξημένο ενδιαφέρον του κοινού οδήγησαν σχεδόν αμέσως τους δημιουργούς της στην απόφαση να ανανεώσουν τη σειρά και για μία δεύτερη σεζόν.

Η σειρά εστιάζει στη δράση των ναρκεμπόρων του Μεξικό, σε αντιδιαστολή με το original πολυαγαπημένο Narcos, η πλοκή του οποίου εκτυλισσόταν στην Κολομβία. Το Narcos: Mexico παρακολουθεί την άνοδο του καρτέλ Γουαδαλαχάρα τη δεκαετία του 1980, καθώς ο ναρκέμπορος Miguel Angel Felix Gallardo «ενώνει» τους διακινητές με στόχο να δημιουργήσει μια αυτοκρατορία.

Κλείσιμο
Όσο για το τι αναμένεται να δούμε στη δεύτερη σεζόν, αυτό παραμένει ακόμα ασαφές. Το σίγουρο είναι ότι ο Scoot McNairy, ο γεννημένος στο Ντάλας ηθοποιός, περνά από τον ρόλο του αφηγητή σε εκείνον του πρωταγωνιστή, υποδυόμενος τον Walt Breslin, έναν πράκτορα της  αμερικανικής υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών που έχει «λευκή επιταγή» από την κυβέρνηση των ΗΠΑ όσον αφορά τα μέσα που μπορεί να χρησιμοποιήσει για την καταπολέμηση του εγκλήματος. 

Δείτε το trailer της δεύτερης σεζόν

Narcos: Mexico Season 2 | Official Trailer | Netflix
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης