Master Chef: Ο νικητής του Silver Award και των 10.000 ευρώ

Master Chef: Ο νικητής του Silver Award και των 10.000 ευρώ

Νικητής της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Μανώλης Σαρρής με βαθμολογία 27/30 (9-9-9)

silver-award
Η αγωνία και το επίπεδο στο Master Chef σιγά σιγά κορυφώνεται και οι αναμετρήσεις στην κουζίνα έχουν πάρει φωτιά. Μάλιστα για να γίνει το ριάλιτι μαγειρικής ακόμα πιο απολαυστικό και χορταστικό η παραγωγή επιστράτευσε παίκτες από το προηγούμενο Master Chef. Ο Μανώλης με τον Σελίμ και ο Χρήστος με τον Αργύρη, ήταν τα δύο ζευγάρια, που κατάφεραν στον ημιτελικό να περάσουν στον μεγάλο τελικό του Silver Award.

Οι παίκτες του MasterChef που αποκλείστηκαν είχαν την ευκαιρία να προσπαθήσουν για ακόμη μια φορά να πείσουν τους κριτές για μια θέση στον τελικό. Συγκεκριμένα, έδωσαν ακόμη μια «μάχη» στη κουζίνα και ένα από αυτά, βρέθηκε στον τελικό! Αυτοί που τα κατάφεραν ήταν ο Πάνος με τον Σάββα, οι οποίοι στη συνέχεια βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους: Μανώλη-Σελίμ και Χρήστο-Αργύρη.

Ο ρόλος των παλιών ήταν να δώσουν ώθηση και να εμψυχώσουν τους νέους προκειμένου οι νέοι να βγάλουν ένα πιάτο τόσο πολυσύνθετο όσο και οι τρεις κριτές του διαγωνισμού. Οι φιναλίστ του Silver Award έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και παρουσίασαν τα πιάτα τους στους κριτές, οι οποίοι τα βαθμολόγησαν.

Νικητής της εβδομάδας του Silver Award αναδείχθηκε ο Μανώλης Σαρρής με βαθμολογία 27/30 (9-9-9), ο οποίος κέρδισε το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Κλείσιμο
View this post on Instagram

Και ναι! Έχουμε νικητή! Και είναι ο Μανώλης! #MasterChefGR #StarChannelTv @starchanneltv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης