Η Νταϊάνα Ρος στο πλευρό του Μάικλ Τζάκσον παρά τις αποκαλύψεις για την παιδεραστία

Η Νταϊάνα Ρος στο πλευρό του Μάικλ Τζάκσον παρά τις αποκαλύψεις για την παιδεραστία

«Πιστεύω ότι ο Μάικλ Τζάκσον ήταν και είναι μια απίστευτη δύναμη για μένα και για πολλούς άλλους» έγραψε η αφροαμερικανή τραγουδίστρια

ros-diana
Στο πλευρό του Μάικλ Τζάκσον μετά τις αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ Leaving Neverland σχετικά με τις κατηγορίες για παιδεραστία κατά του «βασιλιά» της ποπ βρέθηκε η Νταϊάνα Ρος.

Η αφροαμερικανή τραγουδίστρια που γνώριζε καλά τον Τζάκσον καθώς είχε βρεθεί μαζί του και επί σκηνής έγραψε στο Twitter: «Αυτό έχω στην καρδιά μου. Πιστεύω ότι ο Μάικλ Τζάκσον ήταν και είναι μια απίστευτη δύναμη για μένα και για πολλούς άλλους».

Παράλληλα κάλεσε τους πάντες να σταματήσουν την κριτική κατά του Τζάσκον «στο όνομα της αγάπης».



Η Ρος είναι η δεύτερη τραγουδίστρια που εκφράζει τη στήριξή της στον «βασιλιά της ποπ» μετά τη Μπάρμπρα Στρέιζαντ - αν και η 76χρονη Στρέιζαντ προκάλεσε σάλο με τον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε καθώς, μεταξύ άλλων, είπε «δεν τους σκότωσε κιόλας!» και τελικά υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη από τα θύματα του Τζάκσον.

Κλείσιμο
Τις προηγούμενες ημέρες έκανε, επίσης, την εμφάνισή του σε λεωφορεία στο Λονδίνο μια καμπάνια υπέρ της αθωώτητας του Τζάκσον, η οποία, ωστόσο, αποσύρθηκε για λόγους «δημοσίου συμφέροντος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης