Από την «πόλη της καρδιάς του», τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε ο Αντώνης Ρέμος την καλοκαιρινή περιοδεία του, με τη συναυλία του να έχει γίνει sold out αρκετές ημέρες πιο πριν και να πραγματοποιείται με τεράστια επιτυχία!
Ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης εμφανίστηκε στο κατάμεστο Θέατρο Γης μπροστά σε 10.000 θεατές, στους οποίους χάρισε μία ανεπανάληπτη βραδιά από εκείνες που μόνο ο ίδιος ξέρει να προσφέρει.
Κλείσιμο
Με την υπέροχη φωνή του και την ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία του, ο Αντώνης ερμήνευσε όλα τα τραγούδια του που έχει αγαπήσει το κοινό, αλλά και την μεγάλη του επιτυχία «Δεν Ακούω Κανέναν» που κυκλοφορεί από την Panik Records.
Ο κόσμος έγινε ένα με τον αγαπημένο τραγουδιστή και δεν σταμάτησε να τραγουδά μαζί του και να τον χειροκροτά, σε ένα τεράστιο πάρτι γεμάτο υπέροχα τραγούδια και αξεπέραστες ερμηνείες.
Μαζί με τον Αντώνη ήταν η Έλενα Παπαρίζου. Οι δύο καλλιτέχνες θα συμπράξουν και ενώπιον του κοινού της Αθήνας, σε μία συναυλία που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, 11 Ιουλίου, στις 21:30, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας και είναι ήδη sold out!
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.