Τάκης Βουγιουκλάκης: «Οι μόνοι που ξέρουμε τη ζωή της Αλίκης είμαι εγώ και ο αδερφός μου»

Τάκης Βουγιουκλάκης: «Οι μόνοι που ξέρουμε τη ζωή της Αλίκης είμαι εγώ και ο αδερφός μου»

Ο αδερφός της αξέχαστης σταρ, μιλάει για τους γάμους της Αλίκης με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τον Γιώργο Ηλιάδη, την φημολογούμενη κόντρα της με την Τζένη Καρέζη και στη μάχη της με τον καρκίνο

Τάκης Βουγιουκλάκης: «Οι μόνοι που ξέρουμε τη ζωή της Αλίκης είμαι εγώ και ο αδερφός μου»
Ο Τάκης Βουγιουκλάκης μίλησε στην εκπομπή «Με το Καλημέρα» για την αδερφή του και αξέχαστη σταρ, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Αντώνης Βουγιουκλάκης, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, η Αλίκη και ο Τάκης Βουγιουκλάκης



Κλείσιμο


Στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στους γάμους της Αλίκης με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τον Γιώργο Ηλιάδη, στην φημολογούμενη κόντρα της με την Τζένη Καρέζη και στη μάχη της με τον καρκίνο.


«Ο πρώτος που έμαθε για την ασθένεια της Αλίκης ήμουν εγώ. Από την οικογένεια. Γιατί με πήραν από τη Θεσσαλονίκη, ο φίλος μου ο Γιάννης Ραπτόπουλος που έχει ένα μεγάλο ιατρικό κέντρο εκεί, όπου πηγε η Αλίκη επειδή είχε κάποιες ενοχλήσεις στο στομάχι. Από την αρρώστια, από τη νόσο. Με πήρε ο Γιάννης και μου είπε ότι καθηγητές του είπαν έχει τέσσερις μήνες ζωής το maximum».

Στην ίδια συνέντευξη τόνισε ο Τάκης Βουγιουκλάκης, ότι οι μοναδικοί που γνώριζαν τη ζωή της Αλίκης ήταν εκείνος και ο άδερφός της, «Οι μόνοι που ξέραμε τη ζωή της Αλίκης, ήμουν εγώ και ο αδερφός μας (Αντώνης Βουγιουκλάκης). Μέχρι το 70΄που γεννήθηκε ο γιος της!».

                          

                                  H Aλίκη και ο Δημήτρης

Οι γάμοι της Αλίκης
«Δύο γάμοι έγιναν. Ο Παπαμιχαήλ και ο Ηλιάδης. Και με τους δύο ήταν καλά μέχρι που χωρίσαν. Γιατί για να παντρευτεί ένας άνθρωπος περνάει καλά. Και για να χωρίσουν κάπου δεν τα βρίσκουν. Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι και οι δύο φταίνε!», τόνισε στη συνέντευξή του.


Αλίκη – Τζένη
Τελικά υπήρχε κόντρα ανάμεσα στις δύο σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου;
«Μεθοδευμένη κόντρα από τους δημοσιογράφους. Το άφηναν γιατί τους βόλευε. Δεν υπήρχε κόντρα. Υπήρχε ανταγωνισμός. Όταν και οι δύο σε ενδιαφέρουσα, καθόντουσαν κάτω στα χαλίκια και έπαιζαν σαν παιδούλες. Δεν είχαν ποτέ μίσος η μία για την άλλη», απάντησε.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης