Μαντόνα: Με λευκές μάσκες σε νυχτερινή έξοδο με τα παιδιά της

Μαντόνα: Με λευκές μάσκες σε νυχτερινή έξοδο με τα παιδιά της

Γιατί η «βασίλισσα της ποπ» φορούσε λευκή μάσκα στο πρόσωπο, όπως και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, Λούρδη Λεόν και Ρόκο Ρίτσι;

Μαντόνα: Με λευκές μάσκες σε νυχτερινή έξοδο με τα παιδιά της
Η Μαντόνα
πέρασε χθες το βράδυ όμορφες στιγμές με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, την 19χρονη κόρη της Λούρδη Λεόν και τον 15χρονο γιο της Ρόκο Ρίτσι. Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι «συνέλαβε» την 57χρονη σταρ και τα δύο παιδιά της καθώς έβγαιναν από την θεατρική παράσταση «Sleep No More» στο Μανχάταν.

Κλείσιμο
Όσοι δεν γνωρίζουν το concept της παράσταση εντυπωσιάστηκαν από τις λευκές μάσκες που φορούσε στο πρόσωπο, τόσο η γνωστή τραγουδίστρια, όσο και τα παιδιά της, όταν βγήκαν από το θέατρο για να κατευθυνθούν στο αυτοκίνητό τους. Η παράσταση «Sleep No More» παίζεται με μεγάλη επιτυχία στο Μπρόντγουεϊ από το 2011. Πρόκειται για μια interactive θεατρική παράσταση τρόμου που βασίζεται στο έργο του Σαίξπηρ «Μάκβεθ».



Κατά την διάρκεια της παράστασης οι θεατές υποχρεούνται να φοράνε λευκές μάσκες και να παραμένουν σιωπηλοί, κάτι που έκανε η Μαντόνα και τα παιδιά της με την διαφορά ότι εξακολούθησαν να φορούν τις μάσκες τους και μετά το τέλος της παράστασης.

Η σχέση της Μαντόνα με τον 15χρονο Ρόκο είχε δοκιμαστεί σκληρά, όταν ο γιος της σταρ από τον γάμο της με τον Βρετανό σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι, αποφάσισε το Φθινόπωρο να εγκαταλείψει την μητέρα του, που την συνόδευε σε παγκόσμια περιοδεία και να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να ζήσει με την οικογένεια του πατέρα του.

                                                Ο 15χρονος Ρόκο Ρίτσι



Μια δικαστική διαμάχη ξεκίνησε με τους δύο πρώην συζύγους για την επιμέλεια του Ρόκο με τους δικαστές σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο να ζητούν από τους γονείς εξωδικαστική λύση. Τον περασμένο μήνα η Μαντόνα πήγε στο Λονδίνο για να δει τον γιο της και όταν εκείνος την επισκέφθηκε στο σπίτι της στην βρετανική πρωτεύουσα συνοδευόμενος από τον πατέρα του, η σχέση μητέρας και γιου άρχισε να εξομαλύνεται.

                                  Η Μαντόνα με τα παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης