Τον λόγο που δεν θέλει να προχωρήσει σε εξωσωματική εξήγησε η Άντα Λιβιτσάνου. Η ηθοποιός ανέφερε ότι δεν θέλει να υποβάλλει το σώμα της σε αυτή τη διαδικασία, αφού κάτι τέτοιο θα την έκανε να νιώθει ότι το πιέζει να κάνει κάτι που δεν μπορεί. Ο φόβος της, επισήμανε, λειτουργεί αποτρεπτικά.
«Η εξωσωματική για μένα είναι σαν να πιέσω το σώμα μου να κάνει κάτι που δεν κάνει μόνο του. Εγώ αισθάνομαι φόβο και δεν θέλω να το κάνω», διευκρίνισε στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ», την Κυριακή 23 Νοεμβρίου.
Μιλώντας για τον σύζυγό της, εξομολογήθηκε ότι της έχει δείξει πολύ έντονα την αγάπη του. «Ήμασταν πολύ ερωτευμένοι με τον άντρα μου και θέλαμε να περνάμε όλο το χρόνο μαζί. Ο γάμος είναι απόφαση! Εγώ δεν είμαι πολύ ζηλιάρα, άμα ζηλέψω θα υπάρχει πρόβλημα, μάλλον θα σταματήσω τη σχέση. Έχω πάρει πολλή αγάπη από τον άντρα μου», μοιράστηκε.
Δείτε το βίντεο
Όσον αφορά δε στην απομάκρυνσή της από τον χώρο της υποκριτικής, είπε: «Άμα με δεις να κάνω κάτι στο χώρο της υποκριτικής, να ξέρεις σημαίνει ότι το έχω κάνει με τρομακτικά συνειδητή επιλογή. Με την οικονομική κρίση άλλαξε το τοπίο στη δουλειά μας. Έχω υπάρξει σε δουλειά που ήταν κακό το κλίμα μεταξύ των συναδέλφων».
Αναφερόμενη στον Θανάση Ευθυμιάδη, με τον οποίο συνεργάστηκε στη σειρά «Λόλα», τον χαρακτήρισε «επιτομή του επαγγελματία». «Έχω περάσει υπέροχα με τον Θανάση Ευθυμιάδη, είναι η επιτομή του επαγγελματία. Μου λείπει, θέλω να έχω πιο πολύ σχέσεις με τον ίδιο και την οικογένειά του», σημείωσε.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.