Με το διάσημο μοντέλο της Victoria's Secret Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι πόζαρε πριν από λίγες ημέρες η Ήβη Αδάμου, στο πλαίσιο ζωντανής εμφάνισης της στο Galliard Cove House στο Regnum Carya στην Αττάλεια.
Στο live concert της τραγουδίστριας το «παρών» έδωσε το μοντέλο και ηθοποιός διασκεδάζοντας με τη μουσική της. Μάλιστα, δεν την απόλαυσε μόνο επί σκηνής, αλλά οι δύο γυναίκες συνομίλησαν σε πολύ φιλικό κλίμα και φωτογραφήθηκαν μαζί.
Η Ήβη Αδάμου φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε κίτρινη απόχρωση, ολοκλήρωσε το look της με ένα ασημί κολιέ. Σε ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια στα social media μοιράστηκε στιγμές από την εμφάνισή της, αλλά και το κοινό στιγμιότυπο με τη Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι, η οποία ήταν ντυμένη στα λευκά.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Ο RACK και η LILA ετοιμάζονται για μια ξεχωριστή μουσική αναμέτρηση, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στην παρουσίαση, secret guests και το κοινό να αποφασίζει τον νικητή.