Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.
Με αφορμή την κυκλοφορία ενός συλλεκτικού άλμπουμ για τη μνήμη του λαϊκού τραγουδιστή, η Ελένη Χατζίδου θυμήθηκε τις στιγμές που μοιράστηκε μαζί του και τόνισε την ευγνωμοσύνη που του έχει, καθώς εκείνος ήταν που της χάρισε την πρώτη μεγάλη της επιτυχία.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d5wrt1qsntux)
Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Για εμένα ο Παντελής δεν είναι απλά ένας ταλαντούχος τραγουδιστής με τόσο μεγάλη πορεία που άγγιξε βαθιά όλους μέσα μας, είναι ο φίλος μου, είναι ο άνθρωπος που μου έδωσε την μου μεγάλη επιτυχία, που τότε που γνωριστήκαμε, τα όνειρά μας ήταν μεγάλα, αλλά τα βήματά μας ήταν πολύ μικρά».
Και πρόσθεσε: «Του χρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη, δεν θα σταματήσω ποτέ να το λέω και κάθε φορά που τον βλέπω συγκινούμαι. Θυμάμαι συνέχεια το τι συζητούσαμε, τι λέγαμε και το πώς είχαμε φανταστεί την πορεία μας, σίγουρα κανείς δεν είχε φανταστεί το άδοξο τέλος του, αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που συνεργάτες του και η οικογένειά του συνεχίζει να τον κρατά ζωντανό».
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.