Η Μιμή Ντενίσηγιορτάζει σήμερα και με αφορμή την ημέρα, έκανε μια ανάρτηση στα social media.
Η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με την κόρη της.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα που της έστειλαν για την ονομαστική της εορτή. Με τη σειρά της, έστειλε κι εκείνη τις ευχές της σε όσους γιορτάζουν σήμερα.
Συγκεκριμένα, γράφει: «Χρόνια πολλά Δημήτρηδες και Δημητρούλες! Ο Άγιος να μας προστατεύει!! Να έχουμε όλοι υγεία αγάπη για όλους και όνειρα!! Για εμάς, για τους αγαπημένους μας και για την χώρα μας!! Ευχαριστώ για τις άπειρες ευχές που με πλημμύρισαν με αγάπη από εχτές το βράδυ! Γιορτάζω με τους δικούς μου, αλλά σας αγαπώ όλους».
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.