Η Σάλμα Χάγιεκ φόρεσε το μπικίνι της και πήγε για μπάνιο, όπως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς ακολούθους της στο Instagram.
Το απόγευμα της Τετάρτης 31 Ιουλίου, η Μεξικανή ηθοποιός ανέβασε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στην εφαρμογή, που μετρά πάνω από 28 εκατομμύρια ακολούθους, μια σειρά από φωτογραφίες της, στις οποίες ποζάρει μέσα από την πισίνα, χωρίς να αποκαλύπτει, πού παραθερίζει.
Με ένα πράσινο μπικίνι με ροζ λεπτομέρειες, η Μεξικανή σταρ φωτογραφήθηκε από την ώρα που απολάμβανε τον ήλιο πάνω σε ένα λευκό στρώμα. «Περιμένοντας τον Αύγουστο» έγραψε στη δημοσίευσή της.
Η ηθοποιός έχει δείξει στους followers ότι αγαπά ιδιαίτερα το καλοκαίρι και τις φωτογραφίες από τη θάλασσα. Νωρίτερα τον Ιούνιο και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών, ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο κάποιος την έχει καταγράψει ενώ «παλεύει» με τα κύματα. Στο κλιπ, η Χάγιεκ προσπαθεί να βγει από το νερό, αλλά τα κύματα την εμποδίζουν και τη ρίχνουν κάτω και εκείνη ξεσπά σε γέλια.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.