Οι παίκτες του Survivor διασκέδασαν στο πάρτι της ένωσης, όπου υποδέχτηκαν τον Σάκη Ρουβά.
Το τρέιλερ για το επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή 14 Απριλίου, δείχνει τους παίκτες να τρέχουν ενθουσιασμένοι προς τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου αργότερα έκαναν μπάνιο και φόρεσαν τα καλά τους.
Με εντυπωσιακά αυτοκίνητα, οι survivors μεταφέρθηκαν στον χώρο όπου θα εμφανιζόταν ο Σάκης Ρουβάς, αλλά και θα ακολουθούσε ο καθιερωμένος διαγωνισμός καραόκε.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0itejf886xd)
Στο τρέιλερ φαίνεται η προσπάθεια του Τζέιμς Καφετζή να πει το «Let Me Entertain You» του Ρόμπι Γουίλιαμς, αλλά και της Σταυρούλας Χρυσαειδή, να τραγουδήσει κομμάτι της Άννας Βίσση.
Όταν δε, βγήκε στη σκηνή ο Σάκης Ρουβάς που ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για το ριάλιτι επιβίωσης, μετά την κλασική του ατάκα «είστε έτοιμοι;» οι παίκτες άρχισαν να χορεύουν στους ρυθμούς των επιτυχιών ου και να τον συντροφεύουν στη σκηνή.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.