Η Μαρία Αναστασοπούλου αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα», στην εμφάνιση που έκανε στο «Χαμογέλα και Πάλι» το Σάββατο 13 Ιανουαρίου.
«Αυτό που κάνουμε στο ραδιόφωνο 10 χρόνια τώρα δεν είναι πολύ εύκολο να μεταφερθεί στην τηλεόραση. Και συνήθως αυτά τα πράγματα δεν είναι και επιτυχημένα. Έτσι έχει δείξει η ιστορία. Δεν έχουμε σκεφτεί κάτι τέτοιο με τον σύντροφό μου. Δεν ήταν περίεργο για μένα το πρωινό στην παρουσίαση. Βλέπω τον Γιάννη στο μόνιτορ να είναι στο Open και να κάνει την αντίστοιχη δουλειά που κάνουμε εμείς στον ANT1. Ο Γιώργος Παπαδάκης θέλει να έχει μόνιτορ που παίζει ό,τι κάνουν οι άλλες εκπομπές» είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cydimz2ny0o9)
Αναφορικά με την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη, σχολίασε: «Μια φορά με έχει πάρει ο ύπνος και έγινε τώρα που είμαι με τον Γιώργο Παπαδάκη. Δεν είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια».
Και πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να ανταγωνιστείς τον Γιώργο Παπαδάκη σε αυτό γιατί πάει στη δουλειά από τις 3.20. Όταν πρωτοπήγα στον ΑΝΤ1 είπα πως δεν επιτρέπεται να πηγαίνω μετά τον Παπαδάκη. Και πήγαινα και εγώ 3.18. Μετά ο Γιώργος Παπαδάκης ερχόταν στις 3.15. Είναι πάντα μέσα στο κτίριο. Είναι πάντα ο φύλακας και ο Γιώργος, και το κάνει αυτό 33 χρόνια. Το έχω συνηθίσει πια, το κάνω 11 χρόνια το πρωινό αλλά δεν είναι και φυσιολογικό πράγμα. Δεν με φαντάζομαι για την επόμενη 20ετία να ξυπνάω τόσο πρωί».
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.