Φάρμα: Ο καβγάς για τα αυγά και η ανακοίνωση παίκτη ότι θα αποχωρήσει
Ο Χρήστος Μέξης και ο Γιώργος Γιαννακίδης τσακώθηκαν για μια ατάκα
Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν δύο παίκτες στη «Φάρμα» το βράδυ της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου.
Σε συγκέντρωση όλων στον αχυρώνα και λίγο πριν την αναμέτρηση των δύο υποψηφίων προς αποχώρηση, ο Γιώργος Γιαννακίδης ζήτησε τα «ρέστα» από τον Χρήστο Μέξη για την ατάκα που είπε, ότι δεν θα δώσει η ομάδα του αυγά στους αντιπάλους.
«Θέλω να πω κάτι για την δική μου την ομάδα. Άμα κάποιος έλεγε το οτιδήποτε και δεν ήταν ηθικό, είμαι σίγουρος ότι θα πήγαιναν στο άτομο που θεωρούν σωστό και θα έλεγαν: Ξέρεις κάτι, αυτό το άτομο είναι τοξικό! Γιατί αυτή είναι η αλήθεια, θέλει να κάνει ζημιά στο φαγητό και την τροφή».
Δείτε το βίντεο
Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του άλλου παίκτη, ο οποίος τόνισε: «Το τοξικός για μένα το είπε ο Γιώργος; Σε μένα αναφέρθηκες, τώρα, με το τοξικός;» για να του απαντήσει ο Γιώργος: «Συζητάω γενικά αυτά που είπε τώρα ο Χρήστος. Παρόλα αυτά είναι τοξικός. Αυτή είναι η άποψη μου». Η ένταση κλιμακώθηκε και στη συνέχεια, ο Χρήστος ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τη «Φάρμα».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.