Για νονές του παιδιού τους επέλεξαν την αδελφή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου και την επιχειρηματία, Σούλα Λιάκου.
Η βάφτιση έγινε σε εκκλησία στο Καβούρι, σε στενό οικογενειακό κύκλο ενώ το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει όλες τις λεπτομέρειες του μυστηρίου μακριά από τα media. Μετά τη βάφτιση, ακολούθησε δεξίωση για τους καλεσμένους τόσο από τον καλλιτεχνικό, όσο και από τον χώρο της πολιτικής.
Το πάρτι έγινε σε γνωστό κέντρο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Εκεί, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε ετοιμάσει μια δεύτερη εμφάνιση. Μετά το μίνι λευκό φόρεμα που επέλεξε για το μυστήριο, η παρουσιάστρια πόζαρε με ένα χρυσό μακρύ φόρεμα.
Δείτε φωτογραφίες
Ο Χάρης Σιανίδης και η Χριστίνα Παππά
Η Κατερίνα Μονογυιού
Ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης με τη σύζυγό του, Νίκη Θωμοπούλου
H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τις Αλεξάνδρα και Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.