Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε διακοπές στο Αιγαίο, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα Επτάνησα και συγκεκριμένα στην Κεφαλονιά.
Η παρουσιάστρια του Mega επισκέπτεται κάθε χρόνο τη γενέτειρά της.
Η ίδια δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα αλλά και τις διακοπές της στα κοινωνικά της δίκτυα.
Aυτή τη φορά, ανέβασε μια φωτογραφία της με μαγιό από την παραλία και έγραψε στη λεζάντα: «Κάθε παραλία έχει μια ιστορία να σου πει… Και στη Κεφαλονιά οι ιστορίες είναι τόσες πολλές…».
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.