Αυτή η νύχτα μένει: Ο Γιώργης διώχνει τη Νίτσα

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Γιώργης διώχνει τη Νίτσα

Απόψε στις 22:40, στον Alpha - Δείτε το τρέιλερ

auti_i_nixta_menei__2_
Ο Στρατής βλέπει στο λαιμό της Βάσως το μενταγιόν της μητέρας του. Ο Άλκης δίνει το ποσοστό του από το μαγαζί στο Νικολάκη. Η Νίτσα προσκαλεί το συγκλονισμένο Γιώργη στο σκοτεινό παρελθόν της και με οδυνηρό τρόπο όλα βγαίνουν στο φως. Η Εύη βρίσκεται στο επίκεντρο της σύγκρουσης του βρώμικου αστυνομικού με τον Άλκη και το φωτεινό «αύριο» μοιάζει να απομακρύνεται σα να μην υπήρξε ποτέ.

Η Διαμάντω προβληματίζεται από την απρόσμενη χειρονομία του Άλκη. Η Βρεττώ αγωνίζεται να μείνει στο πλάι του γιου της, όμως, εκείνος δε συμμερίζεται την ανάγκη της. Ο Στρατής βουλιάζει όλο και περισσότερο στο σκοτάδι βλέποντας το δρόμο μπροστά του να χάνεται και οι προσπάθειες της Διαμάντως, αυτή τη φορά, μοιάζουν μάταιες. Η απρόσμενη επίθεση στη Μυρτώ θα έχει αναπάντεχες συνέπειες με τον Αλέξανδρο και το Ντίνο να συνειδητοποιούν πως πιάστηκαν στο δόκανο.

Δείτε το τρέιλερ
Αυτή η νύχτα μένει | Τετάρτη 22:40

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Γιώργος Παπαπαύλου, Τάσος Λέκκας, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Πλειώνης, Ιωάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Δανάη Λουκάκη, Γιώργος Ψυχογιός, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Διονύσης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη, Μιχάλης Αλικάκος, Έκτορας Φέρτης, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Τζωρτζίνα Χρυσκιώτη.

Ειδήσεις σήμερα:

Υψηλόβαθμος Ρώσος στρατηγός «ήξερε πως ο Πριγκόζιν σχεδίαζε ανταρσία» - Τον βοήθησε όμως;

Βίντεο: Τα... έσπασε με τον Ρέμο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - «Κομμένα πια τα δανεικά», τραγούδησε

Οι Πανελλαδικές μέσα στις φυλακές Ανηλίκων Αυλώνα - «Η μάνα μου με κοίταξε αλλιώς όταν πέτυχα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης