Τζένιφερ Λόπεζ: Παραδέχθηκε ότι ζητά από τον Μπεν Άφλεκ συμβουλές στυλ

Τζένιφερ Λόπεζ: Παραδέχθηκε ότι ζητά από τον Μπεν Άφλεκ συμβουλές στυλ

Το ζευγάρι συχνά παρευρίσκεται στο κόκκινο χαλί λαμπερών εκδηλώσεων

lopez_affleck
Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είναι παντρεμένοι από τον Ιούλιο του περασμένου έτους και βρίσκονται συχνά στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Μάλιστα, σπάνια λείπουν από λαμπερές εκδηλώσεις, κρατώντας ο ένας συντροφιά στον άλλον.

Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου της εκπομπής «Live with Kelly and Mark» την Παρασκευή, η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς οι δυο τους προετοιμάζονται για μια εκδήλωση στο κόκκινο χαλί, η τραγουδίστρια απάντησε ότι όντως ζητούν συμβουλές ο ένας από τον άλλον.

«Δεν έρχεται στις δοκιμές ρούχων ή κάτι τέτοιο», εξήγησε η Λόπεζ, η οποία πρόσφατα παρευρέθηκε στο Met Gala του 2023 με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα Ralph Lauren με κοψίματα στο δέρμα χωρίς, ωστόσο, τον σύζυγό της. «Αλλά, αν ντύνομαι και πάμε σε ένα κόκκινο χαλί ή σε κάποιο μεγάλο γεγονός, του λέω: "Τι λες; Αυτό ή αυτό; Σου αρέσει αυτό ή σου αρέσει αυτό;". Τέτοια πράγματα».

Δείτε το βίντεο
Jennifer Lopez Asks Ben Affleck for Fashion Advice

Μερικές φορές τα σχόλιά του την αποπροσανατολίζουν λίγο και η Λόπεζ παραδέχθηκε ότι είναι αστείο όταν τελικά δεν είναι αυτό που σκέφτεται.

Η σούπερ σταρ αποκάλυψε επίσης ότι ο ηθοποιός δεν έχει κάποια συγκεκριμένη προτίμηση όσον αφορά την εμφάνισή της: «Είναι απλά ό,τι φαίνεται πιο ωραίο ή ό,τι νομίζει ότι φαίνεται πιο ωραίο εκείνη τη στιγμή».

Αλλά η καθοδήγησή του συνοδεύεται από κάποια πειράγματα. «Μερικές φορές αστειεύεται μαζί μου και μου λέει: "Πού είναι το υπόλοιπο πουκάμισο;". Κι εγώ του λέω: "Όχι, αυτό εδώ είναι δεν έχει τίποτα άλλο"», μοιράστηκε η διάσημη τραγουδίστρια.

Πριν από μερικούς μήνες, ο Άφλεκ αποκάλυψε ότι η Λόπεζ διαμόρφωσε τις γνώσεις του για τη μόδα, ενώ γύριζε την ταινία «Air», ένα αθλητικό δράμα που ακολουθεί την εξέλιξη της σειράς παπουτσιών Air Jordan, τη διάσημη συνεργασία του Μάικλ Τζόρνταν με τη Nike.
Κλείσιμο
shutterstock_1667421022

«Θεέ μου, είναι πανέξυπνη», είχε δηλώσει ο Άφλεκ στο «The Hollywood Reporter» σε ένα εξώφυλλο που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο. «Έχει απίστευτες γνώσεις για τον τρόπο με τον οποίο η μόδα εξελίσσεται μέσα από την κουλτούρα ως συμβολή της μουσικής, του αθλητισμού, της ψυχαγωγίας και του χορού».

Ο ηθοποιός-σκηνοθέτης πρόσθεσε ότι η σύζυγός του αποτέλεσε πολύτιμη βοήθεια για την ταινία.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Με βοήθησε να μιλήσω για τον τρόπο με τον οποίο ένα μέρος του λόγου για τον οποίο τα Jordans [τα παπούτσια] είχαν τόσο μεγάλη σημασία είναι επειδή η κουλτούρα και το στυλ στην Αμερική καθοδηγείται κατά 90% από τη κουλτούρα των μαύρων».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα: 

Βασιλιάς Κάρολος: Μαζί με τον Ουίλιαμ χαιρέτησαν τα πλήθη έξω από το Μπάκιγχαμ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Ηλιάδης για Πισπιρίγκου: Δεν υπήρξε ποτέ συζήτηση για μεταμόσχευση των οργάνων της Τζωρτζίνας

Σερβία: Καρέ καρέ η στιγμή της σύλληψης του 21χρονου που σκότωσε 8 άτομα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης