Τζένιφερ Λόπεζ: «Νομίζω ότι η νέα γενιά θα αλλάξει τον κόσμο και θα τον κάνει καλύτερο»

Τζένιφερ Λόπεζ: «Νομίζω ότι η νέα γενιά θα αλλάξει τον κόσμο και θα τον κάνει καλύτερο»

Η Λατίνα σταρ τόνισε πως οι νέοι είναι πιο «επαναστάτες» και ανέφερε πως τα παιδιά της που είναι στην εφηβεία «δεν υπακούν σε κανέναν κανόνα, ενώ αμφισβητούν τα πάντα»

tzenifer-lopez__3_
Η Τζένιφερ Λόπεζ έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδιά της, που είναι πλέον στην εφηβεία και την καθημερινότητα μαζί τους.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Today» και αναφέρθηκε στον Μαξ και την Εμ, τους καρπούς του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της, Μαρκ Άντονι.

Όπως είπε η Λατίνα σταρ η νέα γενιά δείχνει μια πιο επαναστατική διάθεση σε σχέση με τις παλαιότερες, ενώ τόνισε πως τα παιδιά της «δεν υπακούν σε κανέναν κανόνα».

Κλείσιμο

«Γίνονται ενήλικες, αμφισβητούν τα πάντα, τα εξετάζουν και τα κριτικάρουν», είπε χαρακτηριστικά, ενώ όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής Χόντα Κοτμπ της τόνισε πως η νέα γενιά έχει μέσα της την επανάσταση, η Τζένιφερ Λόπεζ συμφώνησε.

«Σε αντίθεση με τη δική μας γενιά, ο Μαξ και η Εμ δεν υπακούν σε κανόνες. Απλά, δεν το κάνουν. Αμφισβητούν τα πάντα. Κάτι που είναι σπουδαίο για τον κόσμο μας. Νομίζω ότι η νέα γενιά θα αλλάξει τον κόσμο για να είμαι ειλικρινής και θα τον κάνει πολύ καλύτερο σε σχέση με αυτό που κάναμε εμείς. Γιατί απλά, έχουν τη διάθεση να τον αμφισβητήσουν», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για τον Μπεν Άφλεκ και τον δικό του ρόλο ως πατέρας. «Είναι ένας υπέροχος, πραγματικά υπέροχος πατέρας. Είναι μια πολύ καλή πατρική φιγούρα και τον Μαξ και την Εμ. Βέβαια, πρώτα είναι τα δικά του όμορφα παιδιά και μετά, είμαστε εμείς», είπε κλείνοντας.




Ειδήσεις σήμερα:

«Μαμά, με βίαζαν κάθε βράδυ στο κελί» - Βίντεο με τις σοκαριστικές μαρτυρίες 17χρονου στο Ηράκλειο

Άξιον Εστί: Η ιστορία της εικόνας που έφτασε από το «περιβόλι της Παναγίας» στην Αθήνα

«Πάρε τη μπάλα και σούταρε»: Έτσι στήθηκε η κίνηση του Ολυμπιακού που έφερε το «τρελό» τρίποντο του Σλούκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης