Αντώνης Λουδάρος: Στα 12 μου έχασα το σπίτι μου

Αντώνης Λουδάρος: Στα 12 μου έχασα το σπίτι μου

«Ο πατέρας μου μου είπε "Αντώνη δεν ξέρω πώς να σε μεγαλώσω, γιατί μέχρι τώρα το έκανε η μάνα σου, δεν είμαι σε θέση να μείνουμε μαζί"» είπε χαρακτηριστικά

antonis_loudaros
Ο Αντώνης Λουδάρος παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη μεγάλη αλλαγή που βίωσε στη ζωή του, όταν έχασε τη μητέρα του σε ηλικία 12 ετών.

Ο ηθοποιός θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «After Dark» και ένα απόσπασμα των δηλώσεών του προβλήθηκε στο «Πρωινό Μας».

«Στα 12 μου, κάτι συμβαίνει με την υγεία της μητέρας μου και "φεύγει". Εκεί αρχίζει η δική μου περιπέτεια. Ξαφνικά, χάνω το σπίτι μου. Όλα τα παιδιά έχουν φτιάξει λίγο ή πολύ τη ζωή τους και μένω εγώ με έναν μπαμπά που μου λέει: "Αντώνη δεν ξέρω πώς να σε μεγαλώσω, γιατί μέχρι τώρα το έκανε η μάνα σου. Δεν είμαι σε θέση να μείνουμε μαζί". Εγώ τότε το έζησα σαν απόρριψη αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coooqb84av61)

Όπως είπε, πήγε να μείνει με την αδερφή του και στη συνέχεια, με τη θεία του. «Ενώ πήγα στο σπίτι της αδελφής μου και με καλοδέχτηκε, έμεινα έναν χρόνο μόνο και καταλάβαιναν ότι δεν ήμουν καλά, είχα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Έρχεται λοιπόν, η αδερφή της μητέρας μου και μου λέει: "Αντώνη έλα αν θες να μείνεις σε εμάς, θα έχεις δικό σου δωμάτιο και θα σε αγαπάω σαν να είμαι η μάνα σου". Έμεινα εκεί μέχρι τα 23 μου, πήρα πολλή αγάπη και πραγματικά μου φέρθηκαν σαν να είμαι παιδί τους. Την έλεγα μαμά», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε στον πατέρα του και παραδέχτηκε πως τελικά, τον αδίκησε.

«Με τον μπαμπά μου οι σχέσεις μας ήταν τυπικά σωστές. "Φεύγοντας" είπε στην αδερφή μου "τον Αντώνη τον αδίκησα πολύ". Τον συγχώρησα, γιατί την αλήθεια του έλεγε, ότι δεν ήξερε τι να με κάνει. Απλώς δεν ήθελε να ζήσει τη δυσκολία», εξήγησε ο Αντώνης Λουδάρος.



Ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σήμερα τα σχολεία στο δήμο Καρύστου, λόγω του σεισμού

Με επικίνδυνη κακοκαιρία φεύγει ο Νοέμβριος - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Κοπέλα πήγε για μασάζ και ο μασέρ έβαλε τα χέρια του μέσα στο εσώρουχό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης