Κάρα Ντελεβίν: Ανακαλύπτει τον... εαυτό της και το σεξ σε νέο ντοκιμαντέρ

Κάρα Ντελεβίν: Ανακαλύπτει τον... εαυτό της και το σεξ σε νέο ντοκιμαντέρ

Το νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Planet Sex», θα καταγράψει τις εμπερίες του μοντέλου σχετικά με το φύλο και τη σεξουαλικότητα - Δείτε το τρέιλερ 

cara_delevingne_arthro
Τον γύρο του κόσμου, ανακαλύπτοντας τις σεξουαλικές απολαύσεις, αναμένεται να κάνει η Κάρα Ντελεβίν.

Το διεθνούς φήμης μοντέλο, που έχει μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο ντοκιμαντέρ του BBC με τίτλο «Planet Sex».

Το τρέιλερ του νέου ερωτικού ντοκιμαντέρ κυκλοφόρησε και η Ντελεβίν, όπως αποκαλύπτεται, θα απασχολήσει τη σκέψη των τηλεθεατών με την εξερεύνηση του κόσμου του σεξ.

Σε μια σκηνή από τη σειρά, φαίνεται να λένε στην ηθοποιό και μοντέλο, που αυτοπροσδιορίζεται ως πανσεξουαλική, «ξεκίνα να αυνανίζεσαι» για τις ανάγκες ενός σεμιναρίου.

Δείτε το βίντεο 
Planet Sex with Cara Delevingne | OFFICIAL TRAILER

«Πήγα μέσα... νομίζοντας ότι θα ήταν μια αίθουσα διδασκαλίας και ότι θα είχα ένα σημειωματάριο, και αντ' αυτού ήταν ένα ροζ, δερμάτινο στρώμα γυμναστικής στο πάτωμα, με έξι άτομα να λένε: "Λοιπόν, βγάλε το εσώρουχό σου. Αυτό είναι το λιπαντικό"» είχε αναφέρει η Ντελεβίν σε συνέντευξη που έδωσε στο «MIPCOM 2022» στις Κάννες.

Κλείσιμο
Στην ίδια συνέντευξη εξήγησε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο σεμνότυφη ήταν λόγω του ότι θεωρούσε τον εαυτό της ένα αρκετά μοντέρνο, νεαρό, δροσερό, χαλαρό κορίτσι, αλλά τους είπε ότι θα έκανε μόνο ό,τι ένιωθε άνετα να κάνει. «Ήμουν σαν, Συγγνώμη, τι; Συγγνώμη, όχι, με τίποτα, δεν θα το κάνω αυτό"».

Η κάμερα του νέου ντοκιμαντέρ, θα καταγράψει τις εμπερίες του μοντέλου σχετικά με το φύλο και τη σεξουαλικότητα, ενώ η ίδια θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, ανακαλύπτοντας πώς διαφορετικοί πολιτισμοί και κοινότητες εξερευνούν το σεξ.

Στο τρέιλερ που είδε το φως της δημοσιότητας η Κάρα Ντελεβίν τονίζει: «Βγάζω ραντεβού με άντρες, αλλά αγαπώ τις γυναίκες, και όλους τους άλλους. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να γνωρίζουμε για τον κόσμο του σεξ και θέλω απαντήσεις».

Επιπλέον η Ντελεβίν παρουσιάζεται να ταξιδεύει από το Λος Άντζελες, μέχρι και το Τόκιο, με σκοπό να διαμορφώσει μία εικόνα για τις πολιτισμικές διαφορές, που αφορούν στην ερωτική απόλαυση.

Η Βρετανίδα συναντά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της μεταξύ άλλων drag queens και σεξολόγους: «Ζω από αυτήν την queer ενέργεια» ακούγεται να αναφέρει σε ένα από τα πλάνα που κυκλοφόρησαν.

Το «Planet Sex» κάνει πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, ενώ δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για την Αυστραλία.

Η Κάρα αποκαλεί τον εαυτό της 100% queer
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ντελεβίν αποκαλεί τον εαυτό της 100% queer.

Η λέξη queer χρησιμοποιείται μερικές φορές για να εκφράσει ότι η σεξουαλικότητα και το φύλο μπορεί να είναι περίπλοκα.

Στο ντοκιμαντέρ μάλιστα εξήγησε πως η καθημερινότητα των γυρισμάτων ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή του μόντελινγκ. Ωστόσο, όπως σημείωσε, καταφέρνει να προσαρμόζεται σαν χαμαιλέοντας: «Τη μια μέρα θα σου πάρουν αίμα ενώ έχεις οργασμό, την άλλη μέρα θα πας σε μια πορνογραφική βιβλιοθήκη. Έλεγα: “Σωστά, εντάξει, βιδώστε μου το κεφάλι”».
SPL5495331_001


Η ασταθής ψυχολογική κατάσταση του μοντέλου, η ανησυχία των θαυμαστών και η αποκατάσταση
Πριν από λίγο καιρό υπήρξε έντονη ανησυχία, για την υγεία της Κάρα Ντελεβίν, η οποία είχε πυροδοτηθεί από τις εικόνες και τα βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και την παρουσίαζαν σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση.

Όλα ξεκίνησαν όταν βίντεο έδειχναν το διάσημο μοντέλο εξαθλιωμένο, χωρίς παπούτσια και με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. Η ίδια βρισκόταν σε μεγάλη υπερένταση, περπατούσε ασταμάτητα, ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο. Κάποια στιγμή μάλιστα, της έπεσε το κινητό από τα χέρια, το έπιασε, αλλά της έφυγε πολύ γρήγορα ξανά.

Μία από τις φίλες του μοντέλου είχε τονίσει σε ρεπορτάζ της Daily Mail, πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του και ανέφερε πως όλα είναι υπό έλεγχο, παρόλο που οι εικόνες μαρτυρούσαν το αντίθετο: «Μόλις είχε περάσει τόσες ημέρες στην έρημο, χωρίς να τρέφεται σωστά. Φαινόταν ατιμέλητη στις φωτογραφίες, γιατί δεν είχε προλάβει να σουλουπωθεί ακόμα. Οι διαδικτυακοί της φίλοι μπορεί να ανησυχούν για εκείνη, όμως υπάρχει μία ομάδα που την προσέχει. Επίσης η αδελφή της, Πόπη, ήταν μαζί της στο φεστιβάλ».


Μετά τα δημοσιεύματα με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά στο αεροδρόμιο Van Nuys, όπου κάπνιζε και περπατούσε χωρίς παπούτσια, η Ντελεβίν φαίνεται να έχει βρει ξανά τον υγιή εαυτό της.

Το 30χρονο σούπερ μόντελ με καταγωγή από το Λονδίνο, παρευρέθηκε σε εκδήλωση στις Κάννες το βράδυ της Δευτέρας, όπου εμφανίστηκε με κομψό σύνολο και έδειχνε να έχει αφήσει πίσω της, τις... μαύρες μέρες.
SPL5495171_007

Ποια είναι η Κάρα Ντελεβίν
Η Κάρα Ντελεβίν είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα παγκοσμίως και μάλιστα έχει κάνει και το πέρασμά της τόσο από τον χώρο της υποκριτικής, όσο και του τραγουδιού. Η Ντελεβίν έχει ξεχωρίσει, εκτός από την πορεία της στον χώρο του θεάματος και για το γεγονός ότι έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια τις σκέψεις της.

Μάλιστα έχει μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της, προσπαθώντας να βάλει το δικό της λιθαράκι στην προάσπιση των δικαιωμάτων της ομοφυλόφιλης κοινότητας.

«Ποτέ δεν αποκαλύφθηκα πραγματικά. Απλώς αποφάσισα πως σταματάω το κρυφτό και δεν ντρέπομαι ούτε για το ποιον αγαπώ, αλλά ούτε και για το ποια είμαι. Για εμένα ήταν περισσότερο μια κατάσταση που έπρεπε να πείσω τον κόσμο. Να του πω "αγαπήστε την αγάπη, μόνο έτσι μπορούμε να αγαπάμε πραγματικά, όποιον θέλουμε"» είχε δηλώσει με αφορμή το περσινό Pride.

Φωτογραφίες: SplashNews.com

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Έλον Μασκ απέλυσε υπαλλήλους που τον κριτίκαραν online μετά από... δημόσια αντιπαράθεση

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Σούνακ μπροστά στον Λαβρόφ: «Σηκωθείτε και φύγετε από την Ουκρανία»

Σε «διαθεσιμότητα» δάσκαλος στο Τέξας που είπε στους μαθητές του ότι θεωρεί τη λευκή φυλή ανώτερη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης