Η Κάτια Δανδουλάκη έκανε κάποιες δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της παράστασης «Διάλεξε το θάνατό σου». Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε τόσο στον Χρήστο Πολίτη, όσο και στον Γιώργο Κιμούλη.
Η ηθοποιός έδωσε τέλος στις συζητήσεις και στην υποτιθέμενη κόντρα γύρω από το όνομα του συμπρωταγωνιστή της από τη «Λάμψη»: «Aυτό δεν θα το συζητήσουμε σε καμία περίπτωση γενικώς και ποτέ. Ναι, θέλω να βάλω μια τελεία. Ότι είχα να πω, το είπα, δεν χρειάζεται να μιλάμε γι’ αυτό. Δεν θα σας πω τίποτα, ότι είχα να πω, το είπα» απάντησε η Κάτια Δανδουλάκη για τον Χρήστο Πολίτη.
Σχετικά με την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο, η Κάτια Δανδουλάκη σημείωσε: «Μακάρι να επιστρέψει. Η δουλειά είναι υγεία για την ψυχή. Φυσικά και θα τον αποδεχτεί το κοινό. Έχει την αποδοχή του κοινού τόσα χρόνια τώρα, αλίμονο».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς