Διάσημα τηλεοπτικά ζευγάρια που «ήταν στα μαχαίρια» εκτός του τηλεοπτικού πλατό

Διάσημα τηλεοπτικά ζευγάρια που «ήταν στα μαχαίρια» εκτός του τηλεοπτικού πλατό

Χρήστος Πολίτης εναντίον Κάτιας Δανδουλάκης - Από τον  Γιάγκο και την Βίρνα Δράκου της Λάμψης του Φώσκολου μέχρι τα «Ατίθασα Νιάτα» και την «Λάμψη και Γοητεία» η σαπουνόπερα συνεχίστηκε και πέρα της μικρής οθόνης

POLITHS_DANDOYLAKH2
Οι περισσότεροι αναγνώστες τις τελευταίες μέρες αισθανόμαστε πως χτυπήσαμε το κεφάλι μας, λιποθυμήσαμε και εν συνεχεία ξυπνήσαμε στο.. μακρινό 1990,όταν έκανε πρεμιέρα η θρυλική σαπουνόπερα «Λάμψη» με πρωταγωνιστές τον κυνικό, φιλήδονο ολιγάρχη Γιάγκο Δράκο και την αδιάφθορη εισαγγελέα Βίρνα Δάρκου, ήτοι τον Χρήστο Πολίτη και την Κάτια Δανδουλάκη. Τριάντα χρόνια μετά η εμβληματική πρωταγωνίστρια του θεάτρου και ο συνταξιούχος ηθοποιός, μόνιμος κάτοικος Επιδαύρου, έρχονται ξανά στην επικαιρότητα ως δίδυμο,αφότου ο «Γιάγκος» πέρασε γενεές δεκατέσσερις τη «Βίρνα» και τον ευεργέτη του, Νίκο Φώσκολο.

Ακολούθησε απάντηση της Δανδουλάκη, ανταπάντηση του βετεράνου πρωταγωνιστή κα τα social media πήραν φωτιά. Το ξεκατίνιασμα των δημοσίων προσώπων άλλωστε είναι βούτυρο στο ψωμί του Twitter, της σύγχρονης Αγοράς(κατά την αρχαιότητα) ή, ακριβέστερα, του σύγχρονου λαϊκού δικαστηρίου, οι χρήστες του οποίου διατυπώνουν κρίσεις και βγάζουν ετυμηγορία για πρόσωπα και πράγματα με την ευκολία που ανάβουν το τσιγάρο τους.
virna-giagos
Βίρνα και Γιάγκος Δράκος στην «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου

Επειδή λοιπόν το θέμα πουλάει και ουκ ολίγοι αναγνώστες αναζητούν εναγωνίως στην ειδησεογραφία μόλις ανοίξουν το μάτι τους αίμα, σπέρμα και, κυρίως, ίντριγκα, το protothema.gr σήμερα υπερήφανα σας παρουσιάζει τις πιο εμβληματικές κόντρες ανάμεσα σε πρωταγωνιστές των μεγαλύτερων αμερικανικών σαπουνόπερων, που έχουν κοσμήσει και την Ελληνική τηλεόραση για πολλά χρόνια:

1. Χάντερ Τάιλο και Κάθριν Κέλι Λανγκ

Από την πρεμιέρα της, η σειρά «Τόλμη και Γοητεία» έγινε η σαπουνόπερα με τις περισσότερες προβολές στον κόσμο, με κοινό περίπου 26,2 εκατομμύρια θεατές, με στοιχεία του 2008.Η Δρ. Τέιλορ Χέις και η Μπρουκ Λόγκαν είχαν μεγάλη αντιπαλότητα όλα αυτά τα χρόνια- στην τηλεοπτική σειρά- για τα μάτια του όμορφου Ριτζ Φόρεστερ. Φαίνεται όμως ότι είχαν και κόντρα μεταξύ τους εκτός πλατό. Λίγο αφότου ο αρχικός – ο πρώτος και καλύτερος- Ριτζ, ο Ρον Μος, αποχώρησε από τη σειρά το 2012, οι δύο κυρίες συμμετείχαν σε έναν όχι και τόσο ευχάριστο λεκτικό πόλεμο στο Twitter.
image_6483441__1_

Ένας θαυμαστής δημοσίευσε κάτι για την Λανγκ, δηλώνοντας ότι η Τάιλο υποτίθεται ότι «απέτυχε» - ίσως δεν ήθελε;- να σταματήσει τους θαυμαστές της όταν έγραφαν φήμες και κουτσομπολιά για την όμορφη ξανθιά σταρ της «Τόλμης και Γοητείας». Η Λανγκ απάντησε εκνευρισμένη στην Τάιλο λέγοντας «γιατί δεν μιλάς;» Η Χάντερ έγραψε στο Twitter, αρνούμενη τους ισχυρισμούς στην ανάρτηση του θαυμαστή της και είπε στην πρώην συμπρωταγωνίστριά της να απόσχει να «εμπλακεί στο χάος». Το Twitter μπορεί να είναι ένα πολύ επικίνδυνο μέρος για εχθρούς ή… άσπονδους φίλους!


2. Βικτόρια Ρόουελ και Μισέλ Στάφορντ

Κλείσιμο
Η Ντρουσίλα Γουίντερς και η Φύλις Σάμερς της σειράς «Ατίθασα Νιάτα» δεν είχαν ποτέ μια καλή σχέση όταν ζούσαν στη Τζένοα Σίτυ, την φανταστική πόλη όπου διαδραματίζεται η σειρά και προφανώς το ίδιο ισχύει και στην πραγματική ζωή για τις ηθοποιούς που τις υποδύθηκαν. Έχει αναφερθεί ότι η Ρόουελ, σε μερικές συνεντεύξεις μετά την αποχώρησή της από τη σειρά το 2007, υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια μιας σκηνής καβγά μεταξύ των δύο ηρωίδων της σειράς, η Στάφορντ πήγε την κακή τους σχέση σε άλλο επίπεδο, όταν την έφτυσε την ώρα της πρόβας για τη σκηνή!
image_6487327

Η Στάφορντ δεν απάντησε ποτέ δημόσια στον ισχυρισμό για φτύσιμο, αλλά τα καλά νέα είναι ότι και οι δύο γυναίκες έχουν αποχωρήσει από τη σειρά, επομένως δεν υπάρχουν ανησυχίες για τυχόν φτύσιμο ή καβγά μεταξύ τους on ή off camera στο εγγύς μέλλον.


3. Κίμπερλιν Μπράουν και Χάντερ Τάιλο.

Αυτές οι δύο ηθοποιοί ήταν κάποτε κολλητές. Όταν ο χαρακτήρας της Σίλα Τσάρτερ – που υποδύθηκε η Κίμπερλιν- μετακόμισε στην «Τόλμη κα Γοητεία» από τα «Ατίθασα Νιάτα» , οι δύο τους είχαν πολύ καλές σχέσεις και περνούσαν μια χαρά εντός και εκτός πλατώ. Πότε διαλύθηκαν όλα;
Kimberly_taylor

Η σχέση τους χάλασε για τα καλά, όταν η Χάντερ έπαιρνε διαζύγιο από τον σύζυγό της. Κατά τη διάρκεια των ακροάσεων για το διαζύγιο, η Κίμπερλιν και ο σύζυγός της κλήθηκαν να καταθέσουν ως μάρτυρες χαρακτήρων και κατέληξαν στο πλευρό του πρώην της Τάιλο. Τότε έπεσαν οι τίτλοι τέλους γι΄αυτή τη φιλία και μάλιστα με άσχημο τρόπο.

4. Σούζαν Λούτσι και Σάρα Μισέλ Γκέλαρ

Έχει αναφερθεί στο παρελθόν ότι αυτές οι δύο ηθοποιοί είχαν τεράστια ένταση μεταξύ στους στα γυρίσματα της σειράς «Όλα τα παιδιά μου» (σ.σ. All my Children (AMC), Αμερικανική σαπουνόπερα, που παίχτηκε για 22 χρόνια με τεράστια τηλεθέαση). Οι κόντρες άρχισαν μόλις η Γκέλαρ μπήκε στη σειρά, που διαδραματιζόταν σε ένα φανταστικό προάστιο της πόλης της Φιλαδέλφειας, το Pine Valley, το 1993. Λόγοι γύρω από τη διαμάχη τους εκτός οθόνης;
image_6483441

Το ρεπορτάζ λέει ότι η Λούτσι ζήλευε φριχτά την Γκέλαρ, που οι μετοχές της ανέβαιναν αλματωδώς με τη συμμετοχή της στην σαπουνόπερα και επειδή η μαμά της Γκέλαρ φαινόταν να ανακατεύεται στη σειρά – ενώ δεν είχε ρόλο- υπερβολικά. Κερασάκι στη τούρτα της ζήλιας ήταν το Daytime Emmy (σ.σ. Βραβείο Emmy Πρωινής Ζώνης) που κέρδισε η Γκέλαρ το 1995 ( η Λούτσι είχε προταθεί 15 φορές μέχρι τότε χωρίς όμως να έχει κερδίσει το βραβείο.) Η Γκέλαρ άντεξε μόνο δύο χρόνια στη σαπουνόπερα και προχώρησε την καριέρα της με επιτυχία στη ζώνη του primetime στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Όσο για τη Λούτσι τελικά κέρδισε το Daytime Emmy το 1999. Τέλος καλό, όλα καλά!

5. Βικτόρια Ρόουελ και Αϊλίν Ντέιβιντσον

Σε μια συνέντευξη τον Νοέμβριο 2010, η Αϊλίν Ντέιβιντσον, ηθοποιός της σειράς «Ατίθασα Νιάτα» ρωτήθηκε σχετικά τους ισχυρισμούς της πρώην συναδέλφου της Βικτόρια Ρόουελ σχετικά με περιστατικά ρατσισμού στη σειρά και ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με κάποιες κατηγορίες, που είχε εκτοξεύσει η Βικτόρια αναφορικά με το περιβάλλον στα παρασκήνια της σειράς, ουσιαστικά δηλαδή την διέψευσε. Αυτό φαίνεται τής το κράτησε η Ρόουελ και περίπου πέντε χρόνια αργότερα οι δύο ηθοποιοί τσακώθηκαν στο Twitter.
Vick

Η Ντέιβιντσον έγραψε στο Twitter για τους πυροβολισμούς και τις ταραχές στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας και η Ρόουελ ρώτησε δηκτικά την πρώην συμπρωταγωνίστριά της στα «Ατίθασα Νιάτα» : «Εσύ αγωνίσθηκες κατά του ρατσισμού στα «Ατίθασα Νιάτα»;». Η Ρόουελ δημοσίευσε επίσης ένα tweet λέγοντας ότι οι followers δεν πρέπει «να παρασύρονται από αυτούς που ξεδιάντροπα δίνουν σημασία μόνον στην τηλεθέαση και κλείνουν τα μάτια σκοπίμως σε άλλα σοβαρά θέματα». Το επόμενο πράγμα που έγινε ήταν να αποκλείσει η Ρόουελ την Ντέιβιντσον στο Twitter. Τότε εκείνη δημοσίευσε ένα tweet λέγοντας για τον αποκλεισμό της και ότι δεν καταλάβαινε για ποιο λόγο είχε γίνει αυτό, αφού, σύμφωνα με την ίδια, οι δυο τους δεν είχαν ποτέ πρόβλημα στο παρελθόν. Στη συνέχεια, η Ρόουελ την μπλόκαρε.

6. ΄Ερικ Μπρέιντεν και Μάικλ Μάχνεϊ

To … «Μουστάκι» στα «Ατίθασα Νιάτα», δηλαδή ο πρωταγωνιστής, ο πολύς Βίκτορ Νιούμαν, φαίνεται ότι είχε προβλήματα με κάποια άτομα στη σειρά, όπως ο Πίτερ Μπέργκμαν, που υποδύθηκε τον Τζακ ΄Αμποτ. ΄Όμως δεν είναι ο μόνος ηθοποιός με τον οποίο ο Έρικ είχε προβλήματα καθώς έχει γίνει γνωστό πως δεν τα πήγαινε καλά με τον τηλεοπτικό του γιο ΄Ανταμ Νιούμαν, τον οποίο υποδύθηκε ο ηθοποιός Μάικλ Μάχνεϊ.
image_6483441_NEA

Τα κουτσομπολιά λένε ότι ο λόγος που απολύθηκε ο Μάχνεϊ το 2013 ήταν ο Μπρέιντεν. Υπήρξε έντονη παραφιλολογία για το τι συνέβη, ειδικά μετά από ισχυρισμούς για σεξουαλική επίθεση… Φήμες ή πραγματικότητα, κανείς δεν ξέρει, αφού κανείς ως τώρα δεν άνοιξε τα χαρτιά του.

7. ΄Ερικ Μπρέιντεν και Πίτερ Μπέργκμαν

Ο Βίκτορ και ο Τζακ στα «Ατίθασα Νιάτα» έχουν δημιουργήσει σκηνές με απίστευτους καβγάδες και χτυπήματα – πάνω και κάτω από τη ζώνη- επί της οθόνης όλα αυτά τα χρόνια, αλλά προφανώς η καλύτερη μέχρι σήμερα μάχη τους ήταν αυτή που έγινε ενώ οι κάμερες δεν έπαιρναν πλάνα.
image_6483441__4_

Ενώ ο Μπρέιντεν είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο από το 1980, ο Μπέργκμαν ( που ερχόταν από τη σειρά «΄Όλα τα παιδιά μου») ξεκίνησε το 1989 και οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά από τις πρώτες μέρες. Και κατέληξαν σ΄ένα μεταξύ τους καβγά το 1991, όπου έπεσαν μπουνιές. Ο δημιουργός της σειράς, Γουίλιαμ Μπελ, τότε τους απείλησε ότι αν ξανατσακωθούν σε τέτοιο βαθμό, θα τους έκανε και τους δύο πακέτο, θα τους έστελνε σπίτι τους και οι ρόλοι του Βίκτορ και του Τζακ θα πήγαιναν σε άλλους ηθοποιούς αμέσως. Η απειλή ήταν πολύ σοβαρή και …πολλά τα λεφτά! Κάπως έτσι οι δυο τους κατάφεραν να διατηρήσουν μια επαγγελματική σχέση από τότε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης