Πιτ Ντέιβιντσον: Μετά τον χωρισμό του με την Κιμ Καρντάσιαν, επικεντρώνεται στην καριέρα του

Πιτ Ντέιβιντσον: Μετά τον χωρισμό του με την Κιμ Καρντάσιαν, επικεντρώνεται στην καριέρα του

«Στόχος του είναι να κάνει τον εαυτό του ευτυχισμένο», δηλώνει πηγή από το περιβάλλον του

pete-davidson
Ο Πιτ Ντέιβιντσον και η Κιμ Καρντάσιαν χώρισαν πρόσφατα, με τον κωμικό ηθοποιό να αντιμετωπίζει την κατάσταση σίγουρα πιο ώριμα από τον πρώην σύζυγό της.

Σε αντίθεση με τον Κάνιε Γουέστ, ο οποίος το είχε παρακάνει στα social media με τις ερωτικές αφιερώσεις στην Κιμ και τις επιθέσεις στον νέο της σύντροφο, ο Πιτ Ντέιβιντσον αποφάσισε να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στην καριέρα του.

Όπως ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του κωμικού ηθοποιού στο US Weekly, ο ίδιος αυτή τη στιγμή έχει σκοπό να εστιάσει στον εαυτό του. «Θέλει να επικεντρωθεί στον εαυτό του και την καριέρα του. Προσπαθεί να γίνει ευτυχισμένος. Έχει μια τεράστια καριέρα μπροστά του να τον περιμένει και σίγουρα, ανοίγουν πολλές πόρτες μετά το SNL», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο


Τόνισε επίσης, πως ο ηθοποιός είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος και θέλει να δοκιμαστεί σε διάφορα πρότζεκτ, αλλά και ρόλους νέους για εκείνον. «Θέλει να απολαύσει τη ζωή του και να δοκιμαστεί. Είναι ενθουσιασμένος για το μέλλον», ανέφερε η ίδια πηγή.

Η σταρ των ριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν και ο διάσημος από το «Saturday Night Live» κωμικός Πιτ Ντέιβιντσον έβαλαν πρόσφατα, τέλος στο ειδύλλιό τους ύστερα από εννέα μήνες σχέσης.



«Έχουν πολλή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον, αλλά ανακάλυψαν ότι η μεγάλη απόσταση και τα απαιτητικά προγράμματά τους έκαναν πραγματικά δύσκολο να διατηρήσουν μια σχέση», σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζευγάρι. Το ειδύλλιο του ζεύγους ξεκίνησε όταν η 41χρονη Κιμ Καρντάσιαν παρουσίασε το σόου «Saturday Night Live» τον Οκτώβριο του 2021. 

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Τους σκέπασε με ρούχα και τους έκαψε ζωντανούς - Το άγριο έγκλημα στην Αίγινα το 2015 και η σύλληψη στη Μάλτα

«Οι δημοσκοπήσεις διαψεύδουν ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα», σχολιάζουν κυβερνητικά στελέχη

Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια οι αφίξεις τουριστών στα νησιά του νοτίου Αιγαίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης