Μαρία Σολωμού: Οι ευχές του Mente Fuerte για την ονομαστική της γιορτή

Μαρία Σολωμού: Οι ευχές του Mente Fuerte για την ονομαστική της γιορτή

Ο τράπερ φρόντισε να ευχηθεί και δημόσια στην ηθοποιό, με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

solomou-mentefuerte
Την ονομαστική της γιορτή είχε τον Δεκαπενταύγουστο η Μαρία Σολωμού και ανάμεσα στις ευχές που δέχτηκε από τα αγαπημένα της πρόσωπα ήταν και αυτές του Mente Fuerte.

Ο γνωστός τράπερ που φημολογείται πως είναι ο νέος της σύντροφος, της ευχήθηκε δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ειδικότερα, δημοσίευσε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό μια κοινή τους φωτογραφία και κάτω από αυτή έγραψε: «Χρόνια πολλααά». Στη συνέχεια μάλιστα, η ηθοποιός αναδημοσίευσε το στιγμιότυπο στο προφίλ της. 

μεντε

Αν και οι φήμες τους θέλουν τους τελευταίους μήνες μαζί, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα το ειδύλλιο. Σε πρόσφατες δηλώσεις της η ηθοποιός είχε δηλώσει για τον Mente Fuerte: «Δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε. Παρουσιάζετε μία εικόνα δική μου με έναν άλλο άνθρωπο. Φτάνει. Εγώ είμαι μονάδα κι έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πατέρα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte, που κάνουμε παρέα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cl47f34v3xsp)
Κλείσιμο


Από τη μεριά του, ο τράπερ είχε αναφέρει, μιλώντας στην ηθοποιό: «Είσαι κορίτσαρος! Κι αν έχουμε σχέση και αν όχι, είναι δικό μας πρόβλημα. Θα ήταν τιμή μου να σε κυκλοφορούσα παντού κοριτσάρα μου».


@angelboy_official #μαρια #mariasolomou #mentefuerte #angelboy_official #vairal #foryoupage #mpesfypgamw #foryou #fy #greece #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - AngelBoy😇
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης