Τζένιφερ Λόπεζ: Ο πρώτος της σύζυγος και η «ζήλια» του για τον Μπεν Άφλεκ - «Δεν θα κρατήσει»

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο πρώτος της σύζυγος και η «ζήλια» του για τον Μπεν Άφλεκ - «Δεν θα κρατήσει»

Ο Οχάνι Νόα θυμήθηκε τις καλύτερες στιγμές από το κοινό τους παρελθόν και «προέβλεψε» το τέλος του γάμου της με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό 

lopez
Ενώ οι θαυμαστές των Μπένιφερ είναι ενθουσιασμένοι με τον γάμο τους, ο πρώτος σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ, Οχάνι Νόα δεν δείχνει να πιστεύει στο μέλλον τους.

Ο 48χρονος Κουβανός που γνώρισε τη Λατίνα σταρ το 1996 στο Μαϊάμι σε ηλικία 22 ετών μίλησε στη DailyMail και τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν πιστεύει πως ο γάμος της με τον Μπεν Άφλεκ θα κρατήσει. Εξήγησε επίσης, πως το γεγονός ότι η τραγουδίστρια έχει περάσει από τρεις ακόμα γάμους αποδεικνύει ότι δεν αντέχει την σταθερότητα.

«Ο γάμος τους με έκανε να θυμηθώ ένα σωρό πράγματα για τη σχέση μας. Ο Μπεν είναι ο σύζυγος νούμερο τέσσερα. Εγώ ήμουν ο νούμερο ένα και μου είχε πει ότι ήμουν ο άντρας της ζωής της. Όταν ξαπλώσαμε στο κρεβάτι την πρώτη νύχτα του γάμου μας, είπε ότι θα ήμασταν για πάντα μαζί», δήλωσε ο Οχάνι Νόα και επισήμανε πως η Λόπεζ όχι μόνο έχει παντρευτεί τέσσερις φορές, αλλά έχει κάνει και έξι αρραβώνες.

shutterstock_639946912

Στη συνέχεια, μίλησε για τη γνωριμία τους, πίσω στο 1998, όταν ο ίδιος είχε ταξιδέψει ως πρόσφυγας στο Μαϊάμι και ακόμα εργαζόταν ως σερβιτόρος. «Δεν είχα ιδέα ποια ήταν τότε. Κοιτάξαμε ο ένας τον άλλο μες στα μάτια και νόμιζα ότι ήταν η πιο όμορφη γυναίκα που είχα δει ποτέ», αναφέρει.

Το επόμενο βράδυ, η τραγουδίστρια επισκέφτηκε ξανά το μπαρ, όπου εργαζόταν και φρόντισε να του παραγγείλει μια μερίδα πατάτες, καθώς της φαίνονταν.. πεντανόστιμες, όπως του είπε κοιτώντας τον με νόημα μέσα στα μάτια.

«Με αιφνιδίασε. Φορούσε ένα λευκό τοπ και ένα παντελόνι και πίστευα πως είχε το καλύτερο σώμα που είχα δει ποτέ. Αργότερα, μου είπε ότι ήξερε από το πρώτο βράδυ ότι επρόκειτο να με παντρευτεί», θυμάται ο Νόα και αποκαλύπτει πως ήταν ένας φίλος του που τους είδε μαζί, εκείνος που του αποκάλυψε την ταυτότητά της.

«Έτρεμα κι ένιωθα μια νευρικότητα. Όμως, μπορούσαμε κι οι δύο να καταλάβουμε ότι υπάρχει μια ρομαντική ενέργεια. Σαν να κυλούσε στο σώμα μας. Της είπα ότι νιώθω ό,τι κι εκείνη, της σήκωσα το πιγούνι και της έδωσα ένα φιλί. Αυτό το φιλί με έκανε να νιώσω σαν να γνωριζόμασταν από πάντα», περιγράφει.

Κλείσιμο
shutterstock_93644623

Στη συνέχεια, περιέγραψε κάποιες στιγμές τους μαζί, όπως για παράδειγμα την πρεμιέρα του «Blood and Wine», όπου και τη συνόδευσε. «Γνώρισα τον Τζακ Νίκολσον, τον Μάικλ Κέιν, ένιωσα σαν να ήμουν σε ταινία κι εκείνη μου έλεγε "θα το συνηθίσεις, μη φοβάσαι"», αναφέρει κι εξηγεί πως μάλλον αυτός ήταν και ο λόγος που η σχέση τους κράτησε, το γεγονός ότι δεν εντυπωσιάστηκε από τη φήμη της.

Ωστόσο, όπως εξηγεί το «όνειρο» δεν κράτησε για πολύ. «Από Τζεν, έγινε η JLo. Είχε συνεχώς ανθρώπους γύρω της, όλοι ήθελαν να βγάλουν χρήματα από αυτή. Την έπαιρνα τηλέφωνο και έβγαινε πάντα ο τηλεφωνητής, αν δεν το προλάβαινε η βοηθός της. Είχα φτάσει σε σημείο να ουρλιάζω. Έλεγα "μα είμαστε παντρεμένοι". Θέλαμε και παδιά, το συζητούσαμε, αλλά μια μέρα μου είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει ακόμα παιδί, γιατί θα χαλούσε η καριέρα της», αποκαλύπτει ο πρώτος σύζυγος της σταρ.

Αν και για πολύ καιρό προσπαθούσε να κρύψει το γεγονός ότι ο γάμος τους είχε προβλήματα, δεν τα κατάφερε. «Όλη μας η ζωή είχε γίνει ένα ψέμα, δεν άντεχα άλλο. Είχα φτάσει να χάσω 40 κιλά», δήλωσε. Κάποιους μήνες μετά, χώρισαν.

Παρά τον χωρισμό τους όμως, ο Νόα αναφέρει πως κράτησαν καλές σχέσεις και μάλιστα, συχνά του τηλεφωνούσε και του έλεγε πως δεν θέλει να τον χάσει σαν άνθρωπο από τη ζωή της. «Υπήρχαν φορές που μου είπε ότι ήθελε να ξαναβρεθούμε. Σε ήρεμες στιγμές της έλεγε: "Σε χρειάζομαι στη ζωή μου. Δεν θέλω να σε χάσω"», θυμάται.

Ωστόσο, δύο χρόνια μετά τον χωρισμό τους και παρά τα λεγόμενά της, η Λόπεζ έκανε μια νέα σχέση, αυτή τη φορά με τον Μαρκ Άντονι. Το ζευγάρι έμεινε μαζί για 10 χρόνια και απέκτησαν δύο παιδιά.

shutterstock_91971626

Όπως δήλωσε ο Νόα, πιστεύει ότι θα μπορούσε να τα είχε καταφέρει με τη Τζένιφερ Λόπεζ, αν δεν υπήρχαν τα «ΜΜΕ που τρέφονται από κουτσομπολιά με διασημότητες», αλλά και οι «κακές γλώσσες» που τον χαρακτήριζαν «άχαρο σερβιτόρο».

«Εύχομαι σε αυτήν και τον Μπεν τα καλύτερα, αλλά δεν είμαι πεπεισμένος ότι ο γάμος τους θα κρατήσει. Νομίζω ότι όταν κάποιος παντρεύεται τόσες φορές, δεν μπορεί να τακτοποιηθεί με κάποιος. Σπρώχνει τον εαυτό της στην επαγγελματική της ζωή και ξεχνάει την προσωπική. Για αυτό έκανε και μια καριέρα τριών δεκαετιών. Βέβαια, αν ο Μπεν έχει τη μητέρα της, τη Λούπε με το μέρος του, τότε ίσως έχει ελπίδες», δήλωσε κλείνοντας.


Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Ανατολική Μεσόγειο το «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν» - Απόπειρα αιφνιδιασμού από τον Ερντογάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο μετρό λόγω έργων για τη Γραμμή 4 από σήμερα

Τα F-35 του Ισραήλ καθηλώνονται στο έδαφος λόγω πιθανού προβλήματος στα εκτινασσόμενα καθίσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης