Τζένιφερ Λόπεζ - Αποφασισμένη για την σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ: «Δεν θα αφήσουμε τίποτα να μας το χαλάσει αυτή τη φορά»

Τζένιφερ Λόπεζ - Αποφασισμένη για την σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ: «Δεν θα αφήσουμε τίποτα να μας το χαλάσει αυτή τη φορά»

Η Λατίνα σταρ έχει μετανιώσει πικρά που στο παρελθόν εκείνη και ο σύντροφός της άφησαν τον Τύπο να μπει ανάμεσά τους - Αυτή τη φορά δηλώνει αποφασισμένη να προστατεύσει την σχέση της με όποιο κόστος

benifer-main
Ο έρωτας της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ έχει παραμείνει δυνατός και παρά τα χρόνια που έζησαν χωριστά, η Λατίνα τραγουδίστρια νιώθει σαν να μην έλειψε στιγμή από δίπλα της.

Η σταρ μίλησε στο περιοδικό People και φυσικά, δεν δίστασε να αναφερθεί στον σύντροφό της και την επανασύνδεσή τους, που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον Τύπο.

«Νιώθω τυχερή που είμαι ξανά μαζί του. Όχι μόνο τυχερή, αλλα κι ευτυχισμένη, περήφανη. Έπρεπε να δώσουμε μία ακόμα ευκαιρία σε αυτή τη σχέση», είπε χαρακτηριστικά η Τζένιφερ Λόπεζ.


Στην πορεία της συζήτησης μάλιστα, παραδέχτηκε πως ο χωρισμός τους στο παρελθόν, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει.

«Ήμασταν κι οι δύο μικροί και μάλλον, φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα που έσκασε τόσο απότομα. Τώρα είμαστε κι οι δύο τόσο χαρούμενοι που ξέρουμε ότι αυτό που ζούμε είναι πιο δυνατό από όλα αυτά τα πράγματα, δεν θα αφήσουμε να μας το χαλάσουν ξανά. Είμαστε μεγαλύτεροι, εξυπνότεροι, πιο έμπειροι. Είμαστε σε διαφορετικά σημεία στις ζωές μας, έχουμε παιδιά, προσέχουμε περισσότερο. Θα το προστατεύσουμε αυτό που έχουμε με κάθε τρόπο, δεν θα χαλάσει έτσι μία τόσο όμορφη περίοδος της ζωής μας», δήλωσε με αποφασιστικότητα η τραγουδίστρια.

Κλείσιμο

Όπως εξήγησε, έχει τόση πίστη μέσα της για αυτή τη σχέση, που σε καμία περίπτωση δεν θα την αφήσει να χαθεί πάλι. Παραδέχτηκε μάλιστα, πως στο παρελθόν ήταν εκείνη που επηρεάστηκε περισσότερο από τα δημοσιεύματα και φοβήθηκε να συνεχίσει.


«Το αξίζουμε κι οι δύο, αυτή τη φορά πρέπει να προχωρήσει», είπε κλείνοντας τη συνέντευξή της.



Ειδήσεις σήμερα:

«Έλλειμμα ηγεσίας και κρίσης» επικαλείται η έκθεση της Σου Γκρέι για τα κορωνοπάρτι του Τζόνσον

«Ήταν θύμα φονικής ενέδρας»: Η ανακοίνωση οργανωμένων οπαδών του Άρη για τη δολοφονία του 19χρονου

Άδωνις για σόου Πολάκη: «Του καταθέτω αγωγή - Λύνουμε τις διαφορές μας θεσμικά και όχι με... τσίγκινα σωβρακάκια!» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης