Survivor - Άρης Σοϊλέδης: «Τον Τριαντάφυλλο τον κράτησαν μέχρι ένα σημείο, κάτι παρόμοιο θα γίνει και με τον Σπύρο»

Survivor - Άρης Σοϊλέδης: «Τον Τριαντάφυλλο τον κράτησαν μέχρι ένα σημείο, κάτι παρόμοιο θα γίνει και με τον Σπύρο»

Ο παίκτης παρομοίασε τον φαρμακοποιό με τον περσινό διαγωνιζόμενο, μετά την 11η φορά που βρίσκεται στον τάκο - Δείτε το σχετικό βίντεο

martikasaris-
Η υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα, για 11η φορά στο φετινό Survivor, βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των συζητήσεων, ενώ σε λίγη ώρα η ομάδα που θα χάσει τον αγώνα ασυλίας θα κληθεί να αναδείξει τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι αλλά και με τις συμπαίκτριές του, ο Άρης Σοϊλέδης σχολίασε το γεγονός, ότι το τηλεοπτικό κοινό κρατά τον Σπύρο Μαρτίκα στο παιχνίδι, ενώ είναι χαρακτηριστική η σύγκριση που έκανε μεταξύ του φαρμακοποιού και του Τριαντάφυλλου.  Ο τραγουδιστής διαγωνιζόταν πέρυσι και είχε επίσης παραμείνει για καιρό στο παιχνίδι, αν και ήταν αδύναμος αγωνιστικά.

«Ίσως η Ασημίνα θεωρεί πως αν βγει υποψήφια με τον Σπύρο θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Τις έχω πει πολλές φορές ότι δεν συμφωνώ με αυτό. Θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που ο Σπύρος θα αποχωρήσει», είπε ο ποδοσφαιριστής και συνέχισε απευθυνόμενος στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, λέγοντάς της ότι:

«Ο Τριαντάφυλλος είχε τον κόσμο, τον κράτησε αλλά τον κράτησε ως ένα σημείο γιατί αγωνιστικά δεν μπορούσε να προσφέρει μετά. Θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Σπύρο, δεν μπορεί να κερδίσει. Ο κόσμος τον κρατάει μέχρι κάπου, δεν μπορεί να φτάσει στον τελικό με αυτή την αγωνιστικότητα. Θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους».

«Είναι η 11η φορά που ο Σπύρος Μαρτίκας είναι στον τάκο. Ο κόσμος τον εκτιμάει, τον αγαπάει, του αρέσει αυτό που βλέπει. Δεν είναι τυχαίο που μετά από 12 φορές μένει στο παιχνίδι», τόνισε με τη σειρά της, η Σταυρούλα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckq1jwnn1snd)




Ειδήσεις σήμερα:

Ξέφυγε ο Ερντογάν, κόκκινος συναγερμός διαρκείας στο Αιγαίο

O Πούτιν «παλεύει να κρατηθεί όρθιoς» κατά τη διάρκεια ομιλίας και τα πόδια του λυγίζουν - Δείτε βίντεο

Τραγωδία στο Παγκράτι: Πήγε να μπει στο σπίτι της από το μπαλκόνι, έπεσε και σκοτώθηκε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης