Η υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα, για 11η φορά στο φετινό Survivor, βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των συζητήσεων, ενώ σε λίγη ώρα η ομάδα που θα χάσει τον αγώνα ασυλίας θα κληθεί να αναδείξει τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση.
Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι αλλά και με τις συμπαίκτριές του, οΆρης Σοϊλέδηςσχολίασε το γεγονός, ότι το τηλεοπτικό κοινό κρατά τον Σπύρο Μαρτίκα στο παιχνίδι, ενώ είναι χαρακτηριστική η σύγκριση που έκανε μεταξύ του φαρμακοποιού και του Τριαντάφυλλου. Ο τραγουδιστής διαγωνιζόταν πέρυσι και είχε επίσης παραμείνει για καιρό στο παιχνίδι, αν και ήταν αδύναμος αγωνιστικά.
«Ίσως η Ασημίνα θεωρεί πως αν βγει υποψήφια με τον Σπύρο θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Τις έχω πει πολλές φορές ότι δεν συμφωνώ με αυτό. Θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που ο Σπύρος θα αποχωρήσει», είπε ο ποδοσφαιριστής και συνέχισε απευθυνόμενος στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, λέγοντάς της ότι:
«Ο Τριαντάφυλλος είχε τον κόσμο, τον κράτησε αλλά τον κράτησε ως ένα σημείο γιατί αγωνιστικά δεν μπορούσε να προσφέρει μετά. Θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Σπύρο, δεν μπορεί να κερδίσει. Ο κόσμος τον κρατάει μέχρι κάπου, δεν μπορεί να φτάσει στον τελικό με αυτή την αγωνιστικότητα. Θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους».
«Είναι η 11η φορά που ο Σπύρος Μαρτίκας είναι στον τάκο. Ο κόσμος τον εκτιμάει, τον αγαπάει, του αρέσει αυτό που βλέπει. Δεν είναι τυχαίο που μετά από 12 φορές μένει στο παιχνίδι», τόνισε με τη σειρά της, η Σταυρούλα.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας