Αρχικά η ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη βρεθήκαμε στον “Πλάτανο”. Μου έλεγαν ότι είναι… κέρατο βερνικωμένο και ότι θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη. Είπα ότι αν μου δυσκολέψει τη ζωή, ξέρω κι εγώ να του τη δυσκολέψω. Γνώρισα έναν Πέτρο ευγενέστατο, δοτικό. Ερχόταν πάντα με τα καλούδια του, γλυκά, τυροπιτάκια. Ήταν τυπικός, κύριος και καλός. Ο Πέτρος θα μαραζώσει χωρίς θέατρο».
Η Πηνελόπη Πιτσούλη στη συνέχεια μίλησε για τον Παύλο Χαϊκάλη: «Κάτι έγινε με τον Παύλο και τα έβαλαν μαζί του. Ούτε αυτό το κατάλαβα. Τι έκανε μωρέ ο Παύλος; Είναι ένας χοντρομπεμπές που έκανε τηλεφωνικό σεξ».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck9jkbfn2klt)
Κλείνοντας, η Πηνελόπη Πιτσούλη είπε: «Δεν τσακώθηκα εγώ με τον Φλωρινιώτη. Αυτός τσακώθηκε με τον εαυτό του».
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.