Δάκης: Στενός συνεργάτης του μιλάει για την κατάσταση της υγείας του - «Ο κύριος Σαγιώρ μεγαλοποιεί τα πράγματα»

Δάκης: Στενός συνεργάτης του μιλάει για την κατάσταση της υγείας του - «Ο κύριος Σαγιώρ μεγαλοποιεί τα πράγματα»

Όσα δήλωσαν οι φίλοι του τραγουδιστή για την κατάσταση της υγείας του και την ανάρτηση του Τάκη Σαγιώρ - Δείτε βίντεο

dakis1
Mετά την ανάρτηση του Τάκη Σαγιώρ για την κατάσταση της υγείας του Δάκη, η Μπέσσυ Αργυράκη και ο στενός συνεργάτης του τραγουδιστή, Πάνος Δέρβος, προχώρησαν σε δηλώσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» η Μπέσσυ Αργυράκη δήλωσε πως δεν θέλει να πιστέψει ότι ο Δάκης αντιμετωπίζει τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Υπενθυμίζεται πως ο Τάκης Σαγιώρ αποκάλυψε πως ο Δάκης ζυγίζει πλέον, 42 κιλά, προκαλώντας έτσι αναστάτωση στον καλλιτεχνικό κόσμο.

«Πραγματικά, δεν θέλω να το πιστέψω ρε παιδί μου. Νομίζω ότι κάτι θα γίνει, ένα θαύμα και θα τον ξαναδούμε να μας τραγουδάει και να μας χαϊδεύει τα αυτιά. Την τελευταία φορά που τον πήρα τηλέφωνο, κατάλαβα ότι δεν έπρεπε να τον κουράσω ξανά, γιατί μου μίλαγε πολύ κουρασμένα. Και μου είπε "Μπέσσυ μου σε αφήνω, δεν μπορώ να μιλήσω" και το σεβάστηκα. Τεσσεράμισι χρόνια τώρα, το παλεύει. Στην περιοδεία που είχαμε πάει, το είχε το πρόβλημα και δυσκολευόταν κάποιες φορές. Η αγάπη του για το τραγούδι του έχει δώσει όλη αυτή τη διάρκεια», είπε χαρακτηριστικά η Μπέσσυ Αργυράκη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck4fyhvdzmc1)

Από την άλλη πλευρά, ο Πάνος Δέρβος άφησε «αιχμές» για τον Τάκη Σαγιώρ και τα όσα είπε για τον τραγουδιστή.

«Ο Δάκης είναι κατ' οίκον προστατευόμενος από φίλους του και έχει ό,τι χρειάζεται για να έχει μια σωστή και ασφαλή διαβίωση. Ο κος Τάκης Σαγιώρ δεν έχει να κάνει άλλη δουλειά στη ζωή του και κατά καιρούς, αναφέρεται σε διάφορους ανθρώπους, που πέφτουν στην αντίληψή του ότι έχουν πρόβλημα υγείας και το μεγαλοποιεί. Δημιουργεί μία κατάσταση για να ακούγεται το όνομά του προφανώς. Γιατί ο κος Σαγιώρ, 22 χρόνια που είμαι με τον Δάκη, δεν έχει πέσει ποτέ στην αντίληψή μου ότι μιλάει μαζί του ή έχει κάποια επαφή. Στα 22 αυτά χρόνια, δεν έχει έρθει σε μια συναυλία ή σε ένα μαγαζί που δουλεύουμε, ποτέ! Ο Δάκης επικοινωνεί μόνο με 5-10 ανθρώπους, αυτούς που θέλει όντως να επικοινωνεί», δήλωσε.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι βέβαια, αδύναμος, δεν το κρύβουμε αυτό, αλλά τα κιλά ούτε εμείς δεν τα ξέρουμε. Ναι, έχει αδυνατίσει πάρα πολύ, όμως δεν τον έχουμε ζυγίσει. Τηλεόραση δεν ανοίγει να τα ακούσει όλα αυτά, τον κουράζει πολύ η τηλεόραση. Λίγη μουσική ακούει και μετά, ησυχία. Ούτε του μεταφέρουμε αυτά που γράφονται, γιατί θα στεναχωρηθεί πάρα μα πάρα πολύ. Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το πόσο και πότε μπορεί να συμβεί κάτι. Τώρα είμαστε σε μία κατάσταση σταθερή».



Ειδήσεις σήμερα:

Νέα επαφή Αμερικανών – Ρώσων, μετά το σχέδιο Ντράγκι για ειρήνη, αλλά και κόντρα για την επισιτιστική κρίση

Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Πού θα βρέξει

Οι θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ στρέφονται εναντίον της κόρης του επειδή δεν τον υποστηρίζει δημόσια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης