Η Σοφιάννα Αβραμάκη εξέφρασε για ακόμη μία φορά την ενόχλησή της, σχετικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν, όσο βρισκόταν στο Survivor, για τη σχέση της με την Άρη Σοϊλέδη.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η φυσικοθεραπεύτρια, έκανε ξεκάθαρο ότι δεν κρατά κακία, αλλά όλα όσα ακούστηκαν για την ίδια και τον συμπαίκτη της, τα χαρακτήρισε «ανυπόστατα και προσβλητικά».
«Δεν κρατώ καμία κακία σε κανέναν γιατί είμαι αυστηρός κριτής με τον ίδιο μου τον εαυτό. Η φήμη αυτή για μένα και τον Άρη ήταν ανυπόστατη και πολύ προσβλητική. Φυσικά ήταν και για τη Μαρία Αντωνά, η οποία τράβηξε το μεγαλύτερο λούκι. Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα, να μπω στη θέση της. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί γνωρίζω ότι όταν έχεις μια σχέση, πόσω μάλλον όταν προβάλλεται αυτή σχέση», είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης και σχολίασε στο τέλος, την έκταση που πήρε η φήμη αυτή, λέγοντας:
«Είσαι δημόσιο πρόσωπο, είσαι σε μια εκπομπή και καλείσαι να σχολιάσεις ενδεχομένως περιστατικά που έχουν συμβεί μέσα σε ένα τηλεπαιχνίδι που βρίσκεται ο σύντροφός σου. Φαντάζομαι πόσο άσχημο μπορεί να ήταν για την ίδια όλο αυτό που βίωνε».
Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης; Η CrediaBank γίνεται συνοδηγός στην επιχειρηματική σου διαδρομή και σε βοηθά να φτάσεις πιο γρήγορα στον προορισμό σου.
Το περασμένο οικονομικό έτος (2025) αποδείχθηκε εξαιρετικά αποδοτικό για τη γνωστή εταιρεία δομικών και χημικών υλικών, που φέτος κλείνει 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και ατενίζει το μέλλον με περισσή αισιοδοξία.