Hazel O'Connor: Στο νοσοκομείο με «αιμορραγία στον εγκέφαλο» η Βρετανίδα τραγουδίστρια της πανκ

Hazel O'Connor: Στο νοσοκομείο με «αιμορραγία στον εγκέφαλο» η Βρετανίδα τραγουδίστρια της πανκ

Η 66χρόνη σταρ της δεκαετίας του '80 τέθηκε σε 24ωρο κώμα αφού υπέστη «αιμορραγία στον εγκέφαλο», επιβεβαίωσε ο αδερφός της Neil

Hazel_OConnor
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα η Βρετανίδα τραγουδίστρια της πανκ Hazel O'Connor μετά από  κατάρρευση της στο σπίτι της στην Γαλλία.

Η 66χρόνη σταρ της δεκαετίας του '80 τέθηκε σε 24ωρο κώμα αφού υπέστη «αιμορραγία στον εγκέφαλο», επιβεβαίωσε ο αδερφός της Neil.

Η τραγουδίστρια από το Κόβεντρι, η οποία πρωταγωνίστησε και συνέθεσε το soundtrack της καλτ ταινίας Breaking Glass «υπέστη ένα σοβαρό ιατρικό συμβάν» στο σπίτι της στις 9 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσε ο αδελφός της στο Twitter.

Κλείσιμο


«Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τέθηκε σε 24ώρο κώμα αφού οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είχε αιμορραγία στον εγκέφαλο» ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ενημερώνοντας για την κατάσταση της υγείας της «Βγήκε από το κώμα το απόγευμα της Δευτέρας και από τότε έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο, αν και η ανάρρωσή της θα διαρκέσει, αλλά είναι σκληρή και ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα και στη θεραπεία».

Η τραγουδίστρια των «The Eighth Day» and «Will You» είχε προγραμματιστεί μια επετειακή περιοδεία τον Μάρτιο, σηματοδοτώντας τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του ντεμπούτου του άλμπουμ της «Breaking Glass».





Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξε δρόμο και για άλλες χώρες η Ελλάδα με τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60, λένε διεθνή ΜΜΕ

Στον ανακριτή ο 32χρονος που κατηγορείται πως βίασε τη 14χρονη αδερφή της συντρόφου του στο Περιστέρι

Survivor: Η… στρατηγική ψηφοφορία των Διάσημων για να φύγει ο Βαλάντης - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης