Ο Κώστας Παπαδόπουλος ζητάει δημόσια συγγνώμη από τον Αλέξη Παππά για τις προσβλητικές δηλώσεις εναντίον του

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ζητάει δημόσια συγγνώμη από τον Αλέξη Παππά για τις προσβλητικές δηλώσεις εναντίον του

Ο πρώην παίκτης του Survivor μετάνιωσε για τα λεγόμενά του - «Απάντησα σε ερωτήσεις για το Βachelor, όμως χωρίς να έχω επίγνωση αυτών που λέω, προσέβαλα τον Αλέξη», είπε μεταξύ άλλων

kostas_papadopoylos
Ο Κώστας Παπαδόπουλος έκανε ορισμένες δηλώσεις με αφορμή την γέννηση του τέταρτου παιδιού του πριν λίγο καιρό και δεν δίστασε να αναφερθεί επίσης, στην παρεξήγηση που έγινε με τον Αλέξη Παππά και τις δηλώσεις που έκανε εναντίον του.

Όπως εξήγησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, οι δηλώσεις του ήταν λάθος και μάλιστα, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον πρώην συμπαίκτη του στο Survivor.

«Δυστυχώς, έκανα κάποιες πολύ λάθος δηλώσεις. Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, είμαι αυθόρμητος και πολύ συχνά παρασέρνομαι σε λάθη. Προς τιμήν του Αλέξη Παππά ούτε είπε, ούτε έκανε κάτι εναντίον μου. Εγώ απάντησα σε ερωτήσεις για το Βachelor, όμως χωρίς να έχω επίγνωση αυτών που λέω, προσέβαλα τον Αλέξη, χωρίς να θέλω να τον συκοφαντήσω, αλλά ούτε να τον προσβάλω.Θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη, γιατί όταν κάνουμε λάθη πρέπει να ζητάμε και δημόσια συγγνώμη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfhqft5ab3d5-st)


Στο παρελθόν, ο πρώην παίκτης του Survivor σε εμφάνισή του στην εκπομπή «Πρωινό» είχε αναφερθεί στο ριάλιτι επιβίωσης, όπου και συμμετείχαν με τον Αλέξη Παππά και μεταξύ άλλων, έκανε έναν σχολιασμό, ιδιαίτερα προσβλητικό για τον Bachelor.

«Θα ακουστώ κακός, όμως ο Αλέξης Παππάς είναι η πιο ακριβή αρσενική ελληνική βίζ@τα. Δεν με εκφράζει και δεν θα το έκανα ποτέ να συμμετάσχω σε τέτοιο ριάλιτι. Είναι ένας ρόλος για τα λεφτά το να φιλιέσαι από εδώ και από εκεί. Δεν είναι σωστό για έναν άντρα», είχε δηλώσει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cet0i9vwjeux-st)



Ειδήσεις σήμερα:

Τρομοκράτες θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν την «ευλογιά» ως βιολογικό όπλο, προειδοποιεί ο Μπιλ Γκέιτς

Η Pfizer ανέπτυξε χάπι κατά της Covid-19 με μεγάλη αποτελεσματικότητα

Σκοτώθηκε στο Βέλγιο 33χρονη από την Κρήτη για μία selfie
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης