«Έχω υποστεί στιγμές να κάνω πρόβα και να είναι ένας να μου φωνάζει "εδώ από πάνω". Σαν άνθρωπος, σαν σκηνοθέτης, δεν συνάδει αυτό, να σου φωνάζει έτσι, και να θέλει να συνεχίσεις την πρόβα. Ένιωθα μία επιθετικότητα και έναν φόβο που σωματοποιούταν, φοβόμουν να κάνω τη σκηνή», υποστήριξε η Βαλέρια Κουρούπη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό».
Έπειτα, πρόσθεσε: «Έχω υποστεί έντονο φλερτ, που βλέπεις την πρόθεση του άλλου και σε κάνει, όταν είσαι νέο παιδί, να νιώθεις αμήχανα και να κρατάς τις αποστάσεις σου. Το έχω πληρώσει επαγγελματικά».
«Ελάχιστοι ξέρουν ότι είναι θεία μου η Ναταλία Τσαλίκη. Όλοι νομίζουν ότι είναι θείος μου ο Γιάννης Μπέζος. Η Ναταλία είναι αδελφή της μαμάς μου. Ο Γιάννης Μπέζος μου είπε "αν είσαι καλή, δεν θα πει κανείς τίποτα"».
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.