Άγριες Μέλισσες: Πρεμιέρα με επεισόδιο-πιλότο για τον καμβά της ιστορίας

Άγριες Μέλισσες: Πρεμιέρα με επεισόδιο-πιλότο για τον καμβά της ιστορίας

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκε το Twitter το πρώτο επεισόδιο του γ' κύκλου της σειράς - Οι ερμηνείες που ξεχώρισαν

melisses___
Οι Άγριες Μέλισσες έκαναν χθες βράδυ πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η δημοφιλής δραματική σειρά επέστρεψε με τον τρίτο κύκλο και με ένα επεισόδιο που είχε διάρκεια 82 λεπτά.

Τα πρώτα πλάνα γύρισαν πίσω το τηλεοπτικό κοινό σε ένα συγκλονιστικό μείγμα σκηνών από τον πρώτο και δεύτερο κύκλο με τις πιο δυνατές ερμηνείες.

Η συνέχεια με το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου βρήκε τους πρωταγωνιστές στο ξημέρωμα της 21 Απριλίου 1967, της νύχτας εκείνης που άλλαξε την Ελλάδα.

Ακολούθησαν συλλήψεις, αποχωρισμοί, βία και φόβος. Πέντε μήνες μετά, η Δικτατορία έχει εγκαθιδρυθεί. Στο Διαφάνι τίποτα πια δεν είναι το ίδιο.

Κάποιοι κρύβονται, άλλοι αντιστέκονται, άλλοι σιωπούν, περιμένοντας ένα θαύμα - όπως οι περισσότεροι κάτοικοι του Διαφανίου.

Στη σειρά βλέπουμε νέα πρόσωπα. Ο Αιμίλιος Χειλάκης υποδύεται τον Ακύλα Μεγαρίτη, τον μεγάλο αδελφό του Αχιλλέα και ιδρυτή των Αβάντων ο οποίος βγαίνει απ’ τη φυλακή, έχοντας στο μυαλό του μεγαλεπήβολα σχέδια εξουσίας και εκδίκησης και φυσικά στο πλευρό του τον Μελέτη.

Από τα πρώτα λεπτά της προβολής του επεισοδίου το twitter πήρε φωτιά με τους χρήστες να φέρνουν το hasthag #AgriesMelisses στα πρώτα trends της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Κλείσιμο
Η πειστική ερμηνεία του Αιμίλιου Χειλάκη στο τέλος του επεισοδίου θύμισε τους πρωταιτίους της Χούντας.

Οι χρήστες του Twitter έκαναν αναφορές σχεδόν σε όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς. Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος βρέθηκαν ψηλά στα σχόλια, ενώ ενθουσιασμό προκάλεσε ο Γιάννης Κουκουράκης. Το νέο λουκ του Κωνσταντή με το λευκό φανελάκι και τη γάτα αγκαλιά ξετρέλανε το γυναικείο πληθυσμό. Άλλοι πάλι θέλουν να δουν μαζί Δρόσω - Κωνσταντή και Ασημίνα - Νικηφόρο. Βεβαίως δεν έλλειψαν και οι αναφορές στους πρωταγωνιστές που... έφυγαν.

Δείτε τα καλύτερα tweets





Ιστορικός για την ακριβή καταγραφή των γεγονότων

Αξιοσημείωτο είναι πως για την καταγραφή των γεγονότων έχει προσληφθεί ιστορικός προς την αποφυγή παρεξηγήσεων.

«Υπάρχει ιστορικός που είναι σε άμεση συνεργασία με τους σεναριογράφους για τον νέο κύκλο της σειράς για να είναι ακριβή τα γεγονότα και να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντόπισε τέσσερις ιστοσελίδες ψεκ με fake news για covid

Σοφία Μουτίδου: Από την αποθέωση στη σταύρωση, σε 1.200 δευτερόλεπτα


Μακρόν για Ελλάδα: Η φιλία μεταξύ των δύο χωρών μας είναι γερή και συνεχίζεται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης