Ο Ζακ Σνάιντερ αποκάλυψε την πρωταγωνίστρια που θα διαλέξει για το remake του «The Wrestler»

Ο Ζακ Σνάιντερ αποκάλυψε την πρωταγωνίστρια που θα διαλέξει για το remake του «The Wrestler»

Ποια ηθοποιός θα υποδυθεί τελικά την body-builder;

Zack-Snyder
Ο Ζακ Σνάιντερ αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει ένα remake της ταινίας «The Wrestler» σε γυναικεία εκδοχή και μάλιστα έχει την κατάλληλη πρωταγωνίστρια για αυτό.

Ο διάσημος σκηνοθέτης ανέφερε πως δεν υπάρχει κάποια ηθοποιός, που να μπορεί να φέρει εις πέρας τον συγκεκριμένο ρόλο καλύτερα από την Έιμι Άνταμς. Ο ίδιος μάλιστα έχει συνεργαστεί ξανά μαζί της στο παρελθόν, αφού την σκηνοθετούσε στην ταινία «Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice», καθώς και στο «Justice League».

adams


Κλείσιμο
Η ταινία θα πραγματεύεται την ιστορία μιας γυναίκας, η οποία θα προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ της οικογένειας της και του body-building. Όπως περιγράφει ο Ζακ Σνάιντερ σε συνέντευξή του στο The Telegraph: «Πρόκειται για μία νοικοκυρά, η οποία τυχαίνει και έχει ένα αρκετά καλό σώμα και έτσι αρχίζει να συμμετέχει σε διαγωνισμούς body-building. Στην συνέχεια όμως πέφτει στην παγίδα των στεροειδών και των ορμονών».

Για την πλοκή της ταινίας, συνέχισε: «Γίνεται διαγωνισμός μεταξύ φυσικής κατάστασης και οικογένειας και τελικά χάνει την οικογένειά της, αφού ξοδεύει όλα της τα χρήματα σε συμπληρώματα διατροφής, φάρμακα και εκπαιδευτές».

adams_amy


Όταν ρωτήθηκε γιατί θεωρεί την Έιμι Άνταμς την ιδανική για αυτή την ταινία, ο σκηνοθέτης απάντησε πως πίσω από τον συγκεκριμένο ρόλο κρύβονται πολλές δυσκολίες, αλλά και απαιτήσεις. Όπως είπε: «Το να κάνει κανείς τόση προπόνηση για να φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο και να υποδυθεί μία body-builder απαιτεί πολύ σκληρή δουλειά. Επομένως, χρειάζομαι κάποια σαν την Έιμι, που να έχει τα κότσια να το κάνει».



Αναφέρθηκε μάλιστα σε μία στιγμή, όπου οι δυο τους βρίσκονταν στο σετ της ταινίας «Justice League» και εκείνος μοιράστηκε την σκέψη του με την ηθοποιό. Όπως αποκάλυψε, η αντίδρασή της ήταν πάρα πολύ καλή και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. 

Εφόσον λοιπόν και οι δύο πλευρές είναι σύμφωνες, δε μένει τίποτα άλλο παρά να δούμε σύντομα την επίσημη ανακοίνωση για τα γυρίσματα της ταινίας. 





Ειδήσεις σήμερα

O Τζον Σίνα είπε την Ταϊβάν «χώρα» και έγινε... χαμός - Η συγγνώμη και η «θύελλα» επικρίσεων

Αποκαλύψεις «βόμβα» για τον Μπόρις Τζόνσον: «Αποκαλούσε τον κορωνοϊό Kung-Flu και ήθελε να μολυνθεί live στην τηλεόραση»

Τι συμβαίνει με τις περικοπές σε 5.500 συνταξιούχους χηρείας;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης