Η Warner Bros απέρριψε τη νέα ταινία του Ζακ Σνάιντερ: Κάνει λόγο για ομοφυλοφιλική σχέση του Μεγάλου Αλέξανδρου με τον Ηφαιστίωνα

Η Warner Bros απέρριψε τη νέα ταινία του Ζακ Σνάιντερ: Κάνει λόγο για ομοφυλοφιλική σχέση του Μεγάλου Αλέξανδρου με τον Ηφαιστίωνα

Ο σκηνοθέτης ξεκίνησε να γράφει το φινάλε της τριλογίας των 300, όμως κατέληξε να γράφει μία ιστορία γκέι αγάπης

snyder
Μετά την επιτυχημένη ταινία «300» ο Ζακ Σνάιντερ επανέρχεται με μία νέα παραγωγή, η οποία θα πραγματεύεται την φερόμενη ομοφυλοφιλική σχέση του Μέγα Αλεξάνδρου και του πολέμαρχου Ηφαιστίωνα.

Όπως αποκάλυψε στο podcast «The Fourth Wall», η εταιρεία παραγωγής Warner Bros είχε ζητήσει από τον σκηνοθέτη μία τρίτη ταινία, η οποία θα αποτελούσε το φινάλε της τριλογίας των «300» και του sequel «Rise of an Empire».



Η ταινία γράφτηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όπως δήλωσε, και ενώ το αρχικό πλάνο ήταν να γράψει μία ταινία σχετική με τους «300», προέκυψε το «Blood and Ashes». «Αφού δεν μπορούσα να γράψω κάτι άλλο για τους 300, ξεκίνησα να γράφω για τον Μέγα Αλέξανδρο. Δεν ξέρω πώς, αλλά απλώς έγινε μια ταινία για την σχέση του με τον Ηφαιστίωνα. Έγινε μία ιστορία γκέι αγάπης», λέει ο Ζακ Σνάιντερ.

Ο σκηνοθέτης εξηγεί πως μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να μην ήταν ό,τι ακριβώς τού ζητήθηκε, αλλά παρέδωσε το σενάριο με πολύ περισσότερο ενθουσιασμό από τα προηγούμενα δύο. Δυστυχώς όμως, οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής δεν είχαν την ίδια αντίδραση.«Θα ήθελα πολύ να το κάνω, όμως η Warner Bros το απέρριψε. Μάλλον δεν είναι μεγάλοι fans μου», καταλήγει ο Σνάιντερ.



Όπως φαίνεται, ο διάσημος σκηνοθέτης γενικά υποστηρίζει καινοτόμες ιδέες, που στέκονται απέναντι σε ρατσιστικά πρότυπα και προβάλλουν θέματα, τα οποία είναι αμφιλεγόμενα. Πρόσφατα, είχε εκφράσει ανοιχτά την υποστήριξή του στον σκηνοθέτη J.J. Abrams, που ετοιμάζει μία ταινία του Superman, στην οποία ο υπερήρωας απεικονίζεται να είναι Αφροαμερικανός και έχει συγκεντρώσει πολλές κριτικές.

Στην συνέντευξη Τύπου, που είχε δώσει, δήλωσε: «Δεν συμμετέχω στις λήψεις αποφάσεων στην Warner Bros, με κανέναν τρόπο. Υποθέτω, λοιπόν, πως απλώς θα περιμένω να δω τι θα κάνουν με την συγκεκριμένη ταινία. Εμένα, πάντως, μού φαίνεται ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ». 

Κλείσιμο


Τελικά, η Warner Bros δέχτηκε να αναλάβει την παραγωγή του reboot του Superman, ενώ τα δύο πιθανά ονόματα για να υποδυθούν τον υπερήρωα είναι αυτό του Μάικλ Τζόρνταν και του Rege-Jean Page . 


Ειδήσεις σήμερα 

Η Ε.Ε καλωσορίζει τους εμβολιασμένους Βρετανούς - Χωρίς καραντίνα και τεστ

Self test: Για ποιους κλάδους είναι υποχρεωτικά γι' αυτή την εβδομάδα

Συζήτηση για την πράσινη οικονομία στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης