Ερρίκος Πετιλόν: Οι πασαρέλες, η μάχη με τα ναρκωτικά και η συγχώρεση του γιου του - Δείτε βίντεο

Ερρίκος Πετιλόν: Οι πασαρέλες, η μάχη με τα ναρκωτικά και η συγχώρεση του γιου του - Δείτε βίντεο

«Μου είπε ότι με συγχώρεσε. Αισθάνομαι ότι έκανα κάτι, που έπρεπε να με συγχωρέσει σε σχέση με εμένα προς το παιδί μου» δήλωσε

Ερρίκος Πετιλόν: Ο γιος μου με συγχώρεσε και σήμερα έχουμε καλή σχέση |Αννίτα Κοίτα 16/5/21|OPEN TV
Σε μία σπάνια εξομολόγηση σχετικά με τη ζωή του προχώρησε το πρώην μοντέλο Ερρίκος Πετιλόν σε εμφάνισή του στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, «Αννίτα Κοίτα».

Πρόκειται για ένα από τα διασημότερα μοντέλα, ενώ έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε μερικές από τις μεγαλύτερες πασαρέλες. Ζούσε ανάμεσα σε πλούτη και χλιδή, ενώ οι γυναίκες που τόν συνόδευαν δεν ήταν ποτέ τυχαίες. Από τη ζωή του έχουν περάσει σπουδαία ονόματα, μεταξύ αυτών και η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό. Όλα αυτά εωσότου ο πατέρας του να χρεοκοπήσει και να βρεθεί στη φυλακή.

Όπως εξηγεί και στην Αννίτα Πάνια, τότε ξεκίνησε για αυτόν μια μεγάλη κατηφόρα, από την οποία κατάφερε να ξεφύγει τα τελευταία χρόνια. Η μάχη του με τα ναρκωτικά και η μανιοκατάθλιψη, με την οποία διαγνώστηκε, αποτελούν πλέον παρελθόν για εκείνον, ενώ εξηγεί πως προσπαθεί να αγαπάει τον εαυτό του και να μην αυτομαστιγώνεται.

Αναφορικά με το λόγο, που τόν οδήγησε σε αυτή την άσχημη εμπειρία της ζωής του, ο Ερρίκος Πετιλόν, εξήγησε πως το «σταριλίκι» δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. «Το υποτιμούσα. Μού ερχόντουσαν πράγματα, από τα 17 μου, που ήταν ευλογία από το Θεό και εγώ τα έκανα αχταρμά...Δυστυχώς δεν μπορούσα να τα διαχειριστώ, δεν μπορούσα να τα κρατήσω σε ένα επίπεδο», είπε χαρακτηριστικά.

Ερρίκος Πετιλόν: Ο γιος μου με συγχώρεσε και σήμερα έχουμε καλή σχέση |Αννίτα Κοίτα 16/5/21|OPEN TV


Παραδέχτηκε επίσης πως έχει κάνει αρκετά λάθη και δήλωσε πως έχει μετανιώσει για αυτά, όμως εφόσον αποτελούν ένα κομμάτι του, προσπαθεί να συγχωρεί πλέον τον εαυτό του. Αυτό, που τόν ενδιέφερε περισσότερο μέσα σε όλη αυτή την εμπειρία, όπως εξήγησε, ήταν να διατηρήσει τη σχέση του με τον γιο του.

«Η σχέση μου με τον γιο μου είναι πολύ καλή. Μου είπε ότι μέ συγχώρεσε. Αισθάνομαι ότι έκανα κάτι, που έπρεπε να με συγχωρέσει σε σχέση με εμένα προς το παιδί μου», ανέφερε το μοντέλο, ενώ παραδέχτηκε πως το μεγαλύτερο λάθος του είναι ότι δεν ήταν κοντά στο γιο του, όσο εκείνος μεγάλωνε. Μάλιστα, η γυναίκα του δεν είπε τίποτα στο παιδί τους για το παρελθόν του πατέρα του, αφήνοντας εκείνον να τού μιλήσει, όταν θα ήταν ενήλικος. Μετά από κάποια χρόνια, όταν επισκέφτηκε τον πατέρα του, εκείνος τού αποκάλυψε τα πάντα. «Πρόσφατα μου είπε ότι με έχει συγχωρέσει που δεν ήμουν εκεί. Το αντιλαμβάνεται και το έχει δουλέψει», λέει χαρούμενος ο Ερρίκος Πετιλόν.

Όσο για τη μάχη του με τις εξαρτήσεις, δήλωσε απόλυτος: «Με τις εξαρτήσεις τα κατάφερα, δεν έχω πισωγύρισμα. Δεν έχω περιθώρια. Και λόγω ηλικίας και λόγω υγείας. Έκανα πολλά χιλιόμετρα και κουράστηκα. Πρόκειται για μια στιγμή, που ενώ κάνεις μία άλλη ζωή, αποφασίζεις τελικά να ζήσεις».

Τέλος, μίλησε για τη νοσταλγία, που νιώθει για την τηλεόραση και τη διασημότητα, ενώ δήλωσε πως «πολύ θα γούσταρε να πάει στη Φάρμα». Το πιο πρόσφατο εγχείρημα του είναι το βιβλίο, που έγραψε για τη ζωή του με τίτλο τα τελευταία λόγια της μητέρας του: «Ποιος θα το πίστευε, ο Ερρίκος;».


Ειδήσεις σήμερα: 

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πότε και πού θα γίνει ο τελικός

Βίντεο του meteo: Οι δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα από το 2000 - 8 εκατομμύρια καμένα στρέμματα

Καταζητούμενος έκρυβε ηρωίνη και μεθαδόνη σε χωράφι στον Τύρναβο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης