Άννα-Λιν ΜακΚόρντ: Αποκάλυψε ότι πάσχει από διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας και μοιράστηκε τις εμπειρίες της

Άννα-Λιν ΜακΚόρντ: Αποκάλυψε ότι πάσχει από διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας και μοιράστηκε τις εμπειρίες της

Η ηθοποιός κατ' αυτόν τον τρόπο θέλει να βοηθήσει τα άτομα, που πάσχουν από ψυχικές ασθένεις, να αποβάλλουν από πάνω τους το «στίγμα»

anna_lynn_mccord
Η ηθοποιός Άννα-Λιν ΜακΚόρντ έκανε μία προσωπική αποκάλυψη και μίλησε για την διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας, που τήν ταλαιπωρεί. Η 33χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς «Beverly Hills 90210» θεώρησε χρέος της να μιλήσει για αυτό, προκειμένου να εμψυχώσει ανθρώπους, που πάσχουν επίσης από ψυχικές ασθένειες και να τούς βοηθήσει να κατανοήσουν ότι δεν είναι «προβληματικοί».

Στην προσπάθεια της, μάλιστα, δέχτηκε να δημοσιευτεί μία συνεδρία της με τον θεραπευτή της Δρ Άμεν, ενώ ανέφερε, επίσης, κάποια περιστατικά, που έχει ζήσει και έχουν προκληθεί από την εν λόγω διαταραχή. Όπως δήλωσε, ένα από τα πιο κοινά συμπτώματα της νόσου είναι τα κενά μνήμης.

Actress AnnaLynne McCord Shares Her Multiple Personality Disorder Diagnosis


Πιθανότατα, όπως και η ίδια παραδέχτηκε, η διαταραχή της να ευθύνεται σε ένα τραύμα, που βίωσε σε νεότερη ηλικία. Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλική σε ηλικία 11 ετών. Μάλιστα, είχε δηλώσει πως δεν θυμόταν καθόλου το περιστατικό και αφορμή για να το φέρει ξανά στη μνήμη της στάθηκε μία συνεδρία ψυχοθεραπείας, που παρακολούθησε. Ακόμα, η Άννα-Λιν ΜακΚορντ αναφέρθηκε σε μία ξεχωριστή προσωπικότητα από όσες διαθέτει, αυτή της «μικρής Άννας».

Η ηθοποιός δήλωσε: «Δεν υπάρχει κάτι στο ταξίδι μου ως εδώ, το οποίο να μου προκαλεί ντροπή πλέον. Και έτσι, φτάνω στο σημείο, όπου μπορώ να αρθρώσω τη φύση αυτών των διεισδυτικών τραυμάτων, όσο φρικτά κι αν είναι.»




Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Αντικαθίσταται η υπουργός Εμπορίου - Εγκαθιδρύονται δυο νέα υπουργεία

Πανδημία-Βραζιλία: Κατέρριψε όλα τα τραγικά ρεκόρ θανάτων τους δυο τελευταίους μήνες

Διάγγελμα Μπάιντεν για την ετυμηγορία για τον φόνο του Φλόιντ: «Ένα γιγαντιαίο βήμα μπροστά στην πορεία προς τη δικαιοσύνη»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης