Ο ΑΝΤ1 μπαίνει στην κουζίνα για χάρη των ριάλιτι και το Διαφάνι κατεβάζει ρολά…

Ο ΑΝΤ1 μπαίνει στην κουζίνα για χάρη των ριάλιτι και το Διαφάνι κατεβάζει ρολά…

Η ανησυχία πλέον είναι η ελάχιστη διαφήμιση την ώρα που τα κόστη των προγραμμάτων τρομάζουν ακόμη και τους ανυποψίαστους

tv34
Πάσχα πλησιάζει, μάλλον στην πόλη θα τη βγάλουμε, λογικά τηλεόραση θα βλέπουμε. Για λίγες ημέρες τα ριάλιτι θα αποσυρθούν, θα παραχωρήσουν τον τηλεοπτικό χωρόχρονο σε σειρές και ταινίες στο πνεύμα των ημερών και θα ησυχάσει για λίγο το κεφάλι μας.

Φυσικά αυτό που δεν ησυχάζει είναι η κατάσταση στα γραφεία των καναλιών όπου οι συσκέψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Στο Μαρούσι για παράδειγμα η λίστα με τα ριάλιτι πάει κι έρχεται και όπως όλα δείχνουν η ζυγαριά έγειρε προς την μαγειρική. Δύο απόπειρες μετρά ο ΑΝΤ1 στο παρελθόν. Η μία ήτα το «Top Chef» το μακρινό 2010 και η δεύτερη το «Hell’s Kitchen» το 2018. Μέτριες οι επιδόσεις, ειδικά του δεύτερου γι αυτό το κανάλι όπως όλα δείχνουν σκέφτεται να δοκιμάσει μία ακόμη φορά. Αλλωστε ο μεγάλος αντίπαλος, που είναι το «Master Chef» κάνει αγρανάπαυση στο α’ μισό της σεζόν και η ζώνη των 21.00 δεν θα έχει ριάλιτι καθώς το Star τα μεταθέτει μία ώρα αργότερα όπως και ο ΣΚΑΪ άλλωστε που προτιμούν να προβάλλουν στην ζώνη των 21.00 σειρές.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι το Mega «χτυπάει» πολύ δυνατά με μυθοπλασία υψηλών αξιώσεων, διαβάστε σε λίγο protothema.gr γιατί σκάει αποκλειστικάρα, που σας έχω και η οποία δεν χωρούσε στην ταπεινή στήλη μου. Οι σειρές του Mega είναι πραγματικά πολύ δυνατές, όπως και αυτές της ΕΡΤ και αυτό ανακατεύει σημαντικά την τράπουλα.

kainourgiou


Στον αντίποδα το Open το οποίο δεν ανοίγει τα χαρτιά του και εσχάτως έχει χαμηλώσει σημαντικά την ταχύτητα. Τρία είναι τα σίγουρα ονόματα τα οποία ακούγονται έντονα ως σίγουρα και δεν είναι άλλα από αυτά των Κατερίνας Καινούργιου, Σίσσυς Χρηστίδου και Αντώνη Κανάκη. Το υπόλοιπο ψυχαγωγικό πρόγραμμα λογικά θα γεμίσει με ξένες ταινίες και σειρές καθώς ούτε προοπτική για μυθοπλασία υπάρχει αλλά ούτε και πρόβλεψη για μεγάλες δαπάνες και φαντασμαγορικά σόου με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Θέλει κότσια να βγεις και να παραδεχτείς το λάθος σου, να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη και όχι μέσα από τα δόντια σου. Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τα έχει και χίλια μπράβο.

Dimitris_Ouggarezos


Ο Τούρκος είναι πονηρός και τον άνθρωπο που κάνει την διαρροή για την εξέλιξη του «Survivor» τον έχει βρει. Δεν θα τον άφηνε έτσι. Ατζούν Ιλιτζαλί είναι αυτός, οπότε θα βρει τρόπο να φρενάρει ό,τι τον ενοχλεί. Και με όποιο τίμημα. Εντωμεταξύ η πρώην σύζυγός του, η οποία είχε έρθει και στην Ελλάδα, η Σεϊμά Σουμπασί, ζει τον απόλυτο έρωτα με νεαρό κροίσο στο Μπαλί και γενικώς σε εξωτικά μέρη. Λογικό, μετά την Δομινικανή Δημοκρατία να αγαπήσεις τις αμμουδιές και τους φοίνικες.


Κλείσιμο
Ο δεύτερος κύκλος των «Αγριων Μελισσών» παραδόθηκε από τους άγους Τσαμπάνη – Καλκόβαλη. Μάλιστα πριν από λίγο έγινε και η συγκεκριμένη ανάρτηση στο Facebook… Με το καλό να έρθει και ο τρίτος.

Κουιζάρα από τις δυνατές. Υπάρχει μίσος μεταξύ τους. Λογικό αφού η μία έμαθε την μεγάλη αδυναμία που τρέφει η ηγεσία του καναλιού για την άλλη και ο πόλεμος ήταν αναπόφευκτος. Ποιες; Ε, όλα εγώ; Βρείτε τις εσείς…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης