Υποψήφιο στις επόμενες βουλευτικές εκλογές αναμένεται να δούμε τον Μένιο Φουρθιώτη. Ο παρουσιαστής, όπως αποκάλυψε, πήρε την απόφαση να πολιτευτεί και να βάλει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές, με στόχο την είσοδό του στη Βουλή.
«Ετοιμο το υποψήφιο πολιτικό γραφείο!». Με αυτή τη λεζάντα στις φωτογραφίες του από το γραφείο του και το Facebook να αναρωτιέται αν το γραφείο θα είναι υποψήφιο στις εκλογές, ο Μένιος Φουρθιώτης ανακοίνωσε την ενασχόλησή του με την πολιτική. Σε μία από τις φωτογραφίες αυτές διακρίνεται και η Νανά Παλαιτσάκη η οποία θα είναι επικεφαλής επικοινωνίας.
Σημειώνεται πως πριν από μερικές ημέρες ο Μένιος Φουρθιώτης είχε επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, για να του δώσει… τις ευλογίες του.
Δείτε τις φωτογραφίες:
Menios Fourthiotis Nana Palaitsaki έτοιμο το υποψήφιο πολιτικό γραφείο!
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.