Το πρωί της Δευτέρας ηΦαίη Σκορδάβρέθηκε στο «401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών» για έναν πολύ σημαντικό σκοπό. Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε γνωστό πως έγινε αιμοδότρια και μάλιστα παρακίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν το ίδιο.
Η παρουσιάστρια, σε βίντεο που δημοσίευσε, εξήγησε τη διαδικασία που ακολουθείται όταν κάποιος αποφασίσει να δώσει αίμα και τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να γίνουμε αιμοδότες, καθώς 10 λεπτά τα οποία απαιτούνται για τη διαδικασία, μπορούν να σώσουν τη ζωή ενός ανθρώπου.
«Ας γίνουμε όλοι αιμοδότες. 10 λεπτά απο τον χρόνο μας μπορούν να σώσουν μια ζωή» έγραψε στη λεζάντα.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών