«Φως» στο θέμα της λήψης ή μη χλωροκίνης ρίχνει, με τηλεοπτική συνέντευξή της, η ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον, σύζυγος του Τόμ Χανκς, που είχε διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, περιγράφει τα συμπτώματα που είχε μετά τη λήψη της ουσίας.
Μιλώντας στο This Morning Tuesday του δικτύου CBS, η Ρίτα Γουίλσον αποκάλυψε ότι ένιωθε πολύ κουρασμένη, πονούσε αρκετά και δεν ήθελε να την αγγίζουν, ενώ είχε χάσει γεύση και όσφρηση.
«Οι ακραίες παρενέργειες» της χλωροκίνης
«Μου έδωσαν χλωροκίνη», δήλωσε σχετικά με τον πυρετό.
«Ξέρω ότι μιλούν γι’ αυτό το φάρμακο. Μπορώ να σας πω ότι δεν ξέρω αν το φάρμακο δούλεψε ή ήρθε η ώρα να πέσει ο πυρετός», προσέθεσε.
«Ο πυρετός έπεσε, αλλά η χλωροκίνη είχε τόσες ακραίες παρενέργειες. Είχα ναυτία και ίλιγγο. Δεν μπορούσα να περπατήσω. Ενιωθα τους μύες μου αδύναμους. Νομίζω ότι πρέπει να μελετήσουν αυτό το φάρμακο. Δεν ξέρουμε εάν είναι βοηθητικό», είπε η Ρίτα Γουίλσον.
Αναφερόμενη στον σύζυγό της Τομ Χανκς, η Ρίτα Γουίλσον αποκάλυψε ότι είχε πιο ήπια συμπτώματα. «Δεν είχε τόσο υψηλό πυρετό, δεν έχασε την αίσθηση της γεύσης ή της όσφρησής του, αλλά μας πήρε τον ίδιο χρόνο για να το ξεπεράσουμε», δήλωσε η ηθοποιός στον οικοδεσπότη του CBS, Gayle King.
Κλείσιμο
Πλέον και οι δύο αισθάνονται καλύτερα και προσπαθούν και συμμετείχαν στην έρευνα για το εμβόλιο του κορωνοϊού.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.